Zo stolice mi vyšli ojedinelé kvasinky

leameleg
7. jún 2024

Ahojte. Píšem vám lebo som z toho normálne hotová. Našla som rôzne témy ale skoro všetky boli o detičkách. Prešiel si niekto tím ? Lekárka mi atb nepredpísala nakoľko vraj sú ojedinelé. Mám vraj brať probiotika. Poradíte čo je dobré nato

lb1984
7. jún 2024

@leameleg ja som mala ako prišli tak aj odišli.

leameleg
autor
7. jún 2024

@lb1984 vážne a mala si aj nejaké príznaky ? Mala si aj nejakú stravu špeciálnu ?

lb1984
8. jún 2024

@leameleg mne ich našli na imuno a nemala som ojedinele, len výsledok bol kvasinky teda asi som ich mala dosť. Dr ze mam vysadiť sladké a probiotika. Sladké som nevysadila, probiotika jem občasne. Kvasinky som už nemala .... čiže som to neliečila nijak. Mala som už aj to šťastie a mala som kvasinky v nose - Dr ze jak je to možné, hold pes schytil a ako som ho cesala tak sa to nejako do tela dostalo. Predpísala mi fluco sandoz ale nebrala som. Tiež zmizli samé. Tipujem ze to súvisí aj s imunitou dáko.

leameleg
autor
8. jún 2024

@lb1984 vážne a tiež si ich mala najprv v čreve ?

lb1984
9. jún 2024

@leameleg ja som ich najprv mala len v čreve. Rok na to ta už neboli (viem to lebo mi robili na imuno testy vytery nos, hrdlo a odber stolice - 3 dni), o 2 roky na to som už mala len v nose, o pol roka na to som bola čistá.... neobmedzovala som sa v ničom, nebrala som žiadne tbl mimo obcasne probiotika probiofix. Po roku znova ma kontrolovali a nemala som nič nikde 🤗

leameleg
autor
9. jún 2024

@lb1984 ved nechcem sa ani ja obmedzovať v ničom. Aj ja som začala brať probiotika tak verím, že zaberú