Zo stehna mi tečie hnis

10. júl 2022

Dobrý večer, mám 16 rokov , nakoľko žijem len s otcom väčšinou s nim takéto veci neriešim a teraz si neviem sama rady. Z vnútornej strany stehna, už skoro pri vagine som mala taký veľký pupak/vred, keď už na ňom bolo také biele tak som si to chcela vytlačiť, išlo odtiaľ trochu hnisu a potom taky úplne tekutý hnis s krvou, tak som to nechala tak, lenže problém je ten ze uz to tam mam 2 mesiace a ten tekutý hnis s krvou mi odtiaľ stále vyteká, napríklad aj keď si sadnem na wc tak to je na mise, alebo keď len úplne jemne nato zatlačim. Neboli to ,ale znepríjemňuje mi to život. Neviete co to je a ako sa toho zbaviť?

karhu
10. júl 2022

treba s tym ist rano k lekarovi🙈

janinah
10. júl 2022

zajtra k dr,potrebuješ to odborne ošetriť a aj atb

martinkatinka
10. júl 2022

To moze byt Bartholiniho zlaza, ale to by ta bolelo....
Potom mozno tukovy vriedok, zarasteny chlpok. No ale mala by si ist na gynekologiu.

anjelicek26
10. júl 2022

Niekedy je to proste uz zahnisane tak, ze sa tam ta infekcia vracia, teda treba masticku s antibiotikami... ukaz to pediatrovi alebo gynekologovi, co je ti prijemnejsie. Dva mesiace je strasne dlho cakat.

oktobermimi
10. júl 2022

Ráno, hybaj k dr.

enusamt
10. júl 2022

Zrejme absces.. ozaj je lepsie ist s tym k dr. Uz len kvoli infekcii

macikovaiveta
11. júl 2022

Natieraj opatrne Alpou nech sa to vysuší,ak nie tak k dr

annnna18
11. júl 2022

Prva pomoc ichtamolova mast, kupis v lekarni stoji par korun, sice smrdi a farbi na hnedo ale zarucene pomoze., Normalne si to na noc natri priloz gazu zalep. Akurat pises ze uz to mas dlhsie tak to ozaj by bo bolo lepsie keby s tym ides k lekarovi.

taktotedanie
11. júl 2022

@annnna18 2 mesiace..ichtamolova mast je teda podla mna uz zbytocna pokial tam stale tecie ten hnis to inak ako antibiotikami neporiesi, to jej ani toto neradte
@macikovaiveta ma to 2 mesiace, Alpou si to nevylieci ani toto jej neradte
Okamzite chod k lekarovi!