Zníženie pulzu po pôrode

luci1010
2. feb 2024

Ahojte, máte niektorá skúsenosti že sa vám znížil tep po pôrode? Rodila som cisárskym rezom, pred tehotenstvom som mala normálne v klude 80-90 pulzov/min.. brala som aj lieky na zníženie pulzu ale odkedy som porodila tak mám posledné 4 dni tep v klude aj 47…
Neviem či sú to hormony alebo čo, zaujímajú ma vaše skúsenosti celkom ma to trápi

majamat
2. feb 2024

@luci1010 treba vysetrit, 47 je pod normou.

slovenka753
2. feb 2024

A ako sa cítiš? Ja mám taký štandardne.

simcekk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simcekk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simcekk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luci1010
autor
2. feb 2024

No je to nič moc, tým že som neni zvyknutá tak mám niekedy pocit že sa neviem nadýchnuť a krúti mi hlavu

majamat
2. feb 2024

@luci1010 su ludia, co mavaju takto nizky pulz, ale ak to prislo nahle, nastala zmena, treba to presetrit, chod k dr. kldune toto moze robit aj stitna zlaza.

luci1010
autor
2. feb 2024

@majamat pisala som doktorke a odpisala mi že mám si urobiť 20 drepov aby sa zdvihol 😅 to ma moc neuspokojilo

majamat
2. feb 2024

@luci1010 och, to je sila. a predtym kto riesil tvoj vyssi pulz?
neviem ako to u vas chodi, aleja ked nieco, idem osobne chod aj ty, povedz,ez sa ti mota hlava.
to uz na co ti lekari su, ked nevysetria, ked mas problem.

tu na MK niektori chodia koli blbostiam,a le teda nizky pulz moze byt aj dosledok ochorenia srdca, aj ked dovod moze byt aj iny. kldune aj stitna zlaza. no ty si to envies overit, resp by si mohla jedine ako samoplatca.

sense
2. feb 2024

Môj pokojový je 43-45 (nie podľa hodiniek) doktor mi každý rok pri prehliadke natočí EKG, všetko v poriadku. Ze vraj športovci a aktívny ľudia majú pokojovy pulz nizsi.

luci1010
autor
2. feb 2024

@majamat predtym kardiológ, no momentálne sa nemám ku komu dostat keď mi napísala pani doktorka iba tak.. a cisársky bol pred dvoma týždňami a vtedy boli výsledky v poriadku tak neviem

taktotedanie
2. feb 2024

Nech ti zoberu krv