Ahojte zeny,
je to podmienka, ze tehotenstvo a kojenie uplne znicia prsia?
Existuju nejake triky ako tomu predist alebo nemam na to absolutne ziaden vplyv?
Natieram a masirujem, len ci to je pre moj dobry pocit alebo mam radsej ako kupovat oleje setrit na plastiku alebo je nejaka sanca, ze to bude nie velmi rozdielne ako predtym.
Mam take B-cka a 26 rokov.
Viem, ze pre niekoho je to banalita, pre mna nie len ma zaujima vasa skusenost. Vdaka
Znicit ti nemusia ale teda tvar nebudu mat nikdy taky ako pred tehotenstvom, trosku ovisnu tomu nezabranis 😉
je to individuálne + genetika. Ja ich mám také isté ako pred tehotenstvom. A to mám 49 rokov, deti som dojčila jedno do 18 mesiacov, druhé 3 roky. Ale mám veľkosť A, nemalo mi čo ovisnúť, ani žiadne visiace kože nemám. Možno kritickejšie je to s väčšími veľkosťami, aj keď to tiež nie je asi pravidlo.
Moze, nemusi - ak mas problem, pracuj na svojej sebahotnote. Este si mlada a mozes vela vo svojom zivote zmenit.
Ja mam tri deti, 38 rokov, košíky 75 B a prsia úplne v pohode. Dokonca mam pocit, že mám krajšie prsia ako rped prvým tehotenstvom. Kojila som pol roka každú dcéru, používala som krémy celé tehotenstvo aj počas kojenia. Nie je to pravidlo, že kojenie alebo tehotenstvo zničia prsia. Uvidím, čo bude ďalšie roky, tiež už nie som najmladšia, ale vravím, že som spokojná zatiaľ. Aj manžel 😊
Mne ani nie, nepribrala som veľa a priberá som postupne ani rapídne neschudla😝a kojila som 3 r.Obisli ma aj strie je to veľmi individuálne niekto sa môže natierať a aj tak popraskaju, rapídne sa zvacsia.Ja mám o 2 c väčšie ako som mala, ale aj kg viac.
Naozaj nechcem vyznieť, že sa chválim, ale ja mám teraz lepšie prsia, ako predtým. Lebo predtým som mala to, čomu sa zvykne hovoriť lentilky pod kobercom. 🙈 Teraz síce tiež nie sú veľké, čo by som ani nechcela, ale aspoň sú.
Aj mne ostali v podstate ako boli mam ale 40 takže neni tam už ta pevnosť ale neni to ani katastrofa. Jasne že by vyplnilo niečo málo a bolo by to super?. Čo môžem akurát poradiť tak dojčiť fakt s oboch prs a striedať. Aj keď sa bude zdať že dieťa preferuje jednu stranu nepodľahnúť. Proste za každých okolností striedať, pripadne odsávať až nepopuka koža. Oni sa fakt mega naplnia.
Tak ja som mala pevné väčšie Bcka, po pôrode sa mi naliali na D-E a postupne po 3m "vyfucali" späť na Bcka. Po prvom sa celkom koža stiahla, druhý pôrod s rozdielom 2r rovnaký scenár, z B na D a keď sa tvorba ustálila, tak splasli, ale koža ostala ako pri Dckach. Čiže prsia do podprsenky rolujem. Keď sa predklonim, tak mi prsia vytecu von (normálne ako ten detský sliz sa vyleju von z podprsenky 🥴). Proste to vôbec nevyzerá pekne a to mám iba 24r 🙈 ale kojim už 3r a 1r spoločne tandem.. Po dokojeni idem určite na modeláciu, nech odoberu kožu a nejak to zmodeluje späť do guľôčky tam, kam patrí na hruď 😁
Ja mám 3 deti, 46 rokov a prsia úplne také isté ako pred tehotenstvom a kojenim. Asi dobrá genetika, neviem, nič špeciálne som nerobila. Ale zase mám strie na bruchu, takže nejaké stopy na mne tehotenstvá zanechali. No nedeptaj sa dopredu, to sú len také nedolezite veci. Podstatné je zdravie.
mne sa dost zmenili, lebo mi narastli z A na C 🙂 postava ok, jasne, ze nie su ako silikonove, ale su moje a ma ich rada
Pri mensich prsiach je to “znicenie” menej viditelne. Ja mam prsia velke (D), malu som kojila vyse roka a pol, teraz mam dalsie babo a ano vyzeraju zle podla mna (rozumej su ovisnute) 🤷🏼♀️ ale co uz, deti su pre mna na prvom mieste a ked dokojim a ustali sa mi vaha aj vsetko, tak si ich dam spravit.
Vela robi aj genetika aj to kolko priberies, ako velmi sa ti prsia naleju, aku mas pokozku, nejake zazraky od masirovania neocakavaj.
za mna vyhodene peniaze, nikdy som nemasirovala ...mam pred 50tkou odkojene 4 deti a prsia super mangel sa nestazuje ☺️ nic nevisi. za mna je dolezite bosit spravnu podprsenku pocas dojcenia aby nemali moznost ovisnut.
@milanemila presne.
Ja som napríklad mala obidvakrat obrovské brucho a krémovala som maximálne po kúpani indulonou pri prvej ani to a nemám jednu striu na bruchu, stehnách nikde.
Ani mama nemala
Pribrala 17 a 25 kg deti mali 4,4 a 4,6kg
Genetika robí veľa
Mne prsia narástli, z A na C ale podľa mňa hlavne preto, že som pribrala. Dojčila som prvé dieťa a hneď za ním aj druhé a mladší syn bude mat 3 roky, stále ho dojčím, len večer a mlieka mám podľa mňa už úplne minimum a aj tak mám prsia take, že v pohode na verejnosti chodím bez podprsenky. Nevšimla som si, že by zostali nejaké ochabnuté. Možno preto, že aj sa zväčšili potupné, aj mlieko ubudalo postupne a cvičím.
Obe deti som len dojčila.
Nikdy nevies .. Ja som kojila 6r dokopi mala som o 2c vacsie prsia 😃boli krasne vtedy aj teraz a to mam 41r ale som aj narcis a milujem svoje telo 😄nic som nenatierala nemasažovala. A genetika to asi nebude Lebo mama mala v mojom veku zajacie uši. A kojila par mesiacov.A babka z otcovej strany zas mala melony obrovskee najvacsie. Hmm Asi ich mam po druhej babke. 😀tak moze byt genetika
Dojčila som skoro 3 roky. Jeden preferovaný prsník som mala aj dlho väčší. Po nejakom čase po odstavení sa mi našťastie vrátili do pôvodného stavu. No ja nemám veľké prsia (75B), takže nemalo ani čo ovisnúť. 🤭 Natierala som len počas tehotenstva brucho a prsia, no ono je to isto genetikou lebo nemám našťastie ani žiadne strie.
Ja som mala D pred tehotenstvom,kojila som rok a z kojenych Ecok sa zmensili na Bcko. Vzdy som chcela mensie prsia tak sa mi to splnilo.a hej uz su ine,take ochabnutejsie.
Pozri si prsia tvojej mamy a budes vediet, ci budes mat znicene alebo nie. Ak budes mat znicene resp vytahane apod tak jedine plastika. To ti povie kazdy doktor. Ak nebudes mat znicene tak vplyvom starnutia a hormonov ti aj tak ovisnu, poklesnu...
Ja mám tri deti a tento mesiac 39r. a moje prsia sú presne také isté ako keď som mala 20r. Bčka, ale to bude tým , že každé jedno tehotenstvo som pribrala 3 kilá navyše a aj to iba do bruška, prsia sa mi zväčšili tak o pol čísla, kojila som veľmi málo a ešte plus dobrá genetika... vždy keď som sa pozrela na moju mamu aj po 50tke tak som si hovorila , že tak toto by nikto nechápal, že v takom veku môže mať tak pevné prsia čo by jej aj 20tka závidela. Noo takže mám to po nej 🙂
Či mám podprsenku alebo nie stále sú pekné a pevné, takže občas chodím von aj bez podprsenky. Minule keď sme boli s kamoškou ( 25r.) na plavárni v sprche, tak na mňa pozerala ako puk a hovorí mi , že tak ja toto nepochopím, že po troch deťoch máš postavu ako modelka, žiadna stria nič, prsia tak pekné a pevné ty ako keby si vôbec deti nemala...
Aj ja ani neviem komu ale som zato strašne vďačná 😊
skor ako masirovanie pomoze cviky na prsia pred a aj po dojceni
Toto fakt nerieš, vždy som mala malé prsia, deti som kojila dokopy skoro 6 rokov a prsia ostali pevne a väčšie ako boli. Mám 47 rokov a vôbec by som nemusela nosiť podprdy, ale tak to by už bolo trochu cez čiaru 😁
mam sice iba jedno dieta ale prsia mi ostali viac menej ake boli (take Bcka)