Zničené mihalnice po 3D

yella8888
18. júl 2021

Ahojte kocky, kvoli svadbe a svadobnemu foteniu som si dala 3D mihalnice, v domnienke ze ked budu padat nevypadne mi vzdy aj moja :( tie ktore mate skusenosti s vypelichanymi svojimi mihalnickami, az vypadanymi..ako dlho trvalo kym sa Vam dali dokopy? Cim ste podporilo regeneraciu? Dakujeem

nikyy
18. júl 2021

@yella8888 ja som dala dole mihalnice po 2 rokoch a pomohol mi ricínový olej .. a nelíčiť mihalnice vôbec za mesiac aj niečo sa mi dali dokopy už som ich mala dlhšie a hustejšie

vierocka888
18. júl 2021

Moje sa uz nespamatali. Už je to 3 roky

ajko2011
18. júl 2021

@yella8888 ja som mala mihalnice asi 5 mesiacov. Tiež som si ich dala kvôli svadbe. Keď som si ich dala dole moje boli minimálne, ale ja som si ich aj tak maľovala. Trvalo asi 2-3 mesiace keď sa spamätali a sú také ako predtým. 🙂 Nepoužívala som žiadne prípravky na regeneráciu.

nikol789
18. júl 2021

@yella8888 ahoj mne po zničených mihalniciach pomohlo toto :

izabela181
18. júl 2021

Ja som mala tieto mihalnice raz, teda 4-5 týždňov a cca tak isto dlho trvalo kým sa spamätali a boli ako predtým 🙈 chvalabohu 😂 minuly rok som si dala lifting mihalnic, to bola tiež dobrá hlúposť, tiež trvalo mesiac kým sa dali dokopy

yella8888
autor
19. júl 2021

Mna to normalne svrbi akoby a uz mi to po tych 3 dnoch extremne zavadzia na ociach (vlastne mi to zavadzalo hned)..takze si ich idem odstranit, objednala som si remover, Smart lashes vraj velmi dobry.. asi nie som vhodna osoba na takuto paradu 😀 a ked ich odstranim dobre tak este snad zachranim svoje ako tak;)

sarinka2012
20. júl 2021

@yella8888 Ja som si ich nasrata po 2 mesiacoch ( a medzitým asi 3 doplneniach kde som stále dufala že sa mi to zapáči) dala dosť nešetrne dole sama 😅 a nasledne som nerobila nič ( inak obvykle nie som taký ignorant 🙂 ) , nedávala som si nič, tých par škutov čo mi ostalo som si líčila aspoň aby som nevyzerala ako z hory maju oči a do 2 mesiacov som mala naspať svoje a 3D si už nedám, vyzerá to super na párty alebo k výraznejšiemu líčeniu ale nie na bežné nosenie.