Ahojte kocky, kvoli svadbe a svadobnemu foteniu som si dala 3D mihalnice, v domnienke ze ked budu padat nevypadne mi vzdy aj moja :( tie ktore mate skusenosti s vypelichanymi svojimi mihalnickami, az vypadanymi..ako dlho trvalo kym sa Vam dali dokopy? Cim ste podporilo regeneraciu? Dakujeem
Moje sa uz nespamatali. Už je to 3 roky
Ja som mala tieto mihalnice raz, teda 4-5 týždňov a cca tak isto dlho trvalo kým sa spamätali a boli ako predtým 🙈 chvalabohu 😂 minuly rok som si dala lifting mihalnic, to bola tiež dobrá hlúposť, tiež trvalo mesiac kým sa dali dokopy
Mna to normalne svrbi akoby a uz mi to po tych 3 dnoch extremne zavadzia na ociach (vlastne mi to zavadzalo hned)..takze si ich idem odstranit, objednala som si remover, Smart lashes vraj velmi dobry.. asi nie som vhodna osoba na takuto paradu 😀 a ked ich odstranim dobre tak este snad zachranim svoje ako tak;)
@yella8888 Ja som si ich nasrata po 2 mesiacoch ( a medzitým asi 3 doplneniach kde som stále dufala že sa mi to zapáči) dala dosť nešetrne dole sama 😅 a nasledne som nerobila nič ( inak obvykle nie som taký ignorant 🙂 ) , nedávala som si nič, tých par škutov čo mi ostalo som si líčila aspoň aby som nevyzerala ako z hory maju oči a do 2 mesiacov som mala naspať svoje a 3D si už nedám, vyzerá to super na párty alebo k výraznejšiemu líčeniu ale nie na bežné nosenie.
@yella8888 ja som dala dole mihalnice po 2 rokoch a pomohol mi ricínový olej .. a nelíčiť mihalnice vôbec za mesiac aj niečo sa mi dali dokopy už som ich mala dlhšie a hustejšie