Nosila som 10 mesiacov umele riasy. Uz sa mi nechce chodit na doplnanie, nemam kedy. Nechala som ich vypadat, ale padaju po trsoch. Moje riasy su velmi riedke, slabe a kratucke. Poradte, ako im pomoct?
mozno sa potrebuju len spamatat, ved si ich zivila 10mesiacov hnusnymi lepidlami a neviem cim, cim sa lepia tie umele, tak mozno potrebuju cas, aby sa zregenerovali...
ALe na vine moze byt aj antikoncepcia, ak nahodou beries.. kamoske pri nej totalne vypadavali riasy, mala vnutromat. hormonalne teliesko a ked si ho dala vybrat, tak jej okamzite riasy doraastli, takze tipovala dobre, ze za tym boli hormony...
Nemám to osobne overené, ale čítala som pozitívne o ricínovom oleji. Treba s ním však opatrne - nie do oka. V lekárni sa dá kúpiť za lacno.
@lusinda3 dobre recenzie su na hairplus od facevolution ale cena je okolo 80€, skus pogooglit 😉
ja som si dala raz trsy a uz nikdy viac, potom som este dva tyzdne mala hrozne mihalnice a davala ich dokopy
@lusinda3 Jemne si vtierajte na riasy ricinovy olej, podporuje ich regeneraciu a doda vyzivu: https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...
Možno sa ti to len zdá. 10 mesiacov mat "krasne" riasy a teraz nič len svoje to je rozdiel. 🙂