Známy dnes dostal sms, že je pozitívny a pritom nebol ani na testovaní

daniela2202
28. jan 2022

Známy dnes dostal sms , že je pozitívny..... nikde nebol.... na žiadnom testovaní 😂😂😂 .... 👉👉👉.... Tak to je gól

bimbambim
28. jan 2022

Aspoň si uplatní výnimku 😂

seahorse27
28. jan 2022

Asi sa niekto pomylil v telefonnom cisle, ked sa bol testovat…

erika22
28. jan 2022

možno len preklep v telefonnom čisle ...sms mala isť možno niekomu inemu

zojazoja
28. jan 2022

@daniela2202 joooj...pokoooj..mne minule prisla smska od nejakej spoločnosti co poziciava prachy, ze im dlzim sumu. Na firemny mobil. Nie som majitel ani konatel tej firmy, firma si ziadne prachy od takej spoločnosti nepozicala. Gooool. Niekto nadiktoval ine telefonne cislo. Dva gooly

miskakyska
28. jan 2022

Ešte kým mu neprišlo potvrdenie o očkovaní na ktorom nebol,ani sa nechystá🤨..

pribinak
28. jan 2022

Všade pracujú ľudia a ľudia sú omylní. Čiže žiadna senzácia. Proste niekto urobil obyčajný preklep pri zadávaní tel. čísla

iwesska
28. jan 2022

Mne minule dosla sprava od xy,ci si to chcem s nim rozdat,ze reaguje na inzerat😂Keby som mala ziarliveho muza,uz som rozvedena😂 Aj som mu napisala,ze sa asi pomylil,lebo ja som si inzerat nedavala. Ale este mi vynadal,ze naco si davam inzerat,ked nechcem trtkat🤣🤣🤣

pribinak
28. jan 2022
zojazoja
28. jan 2022

@iwesska 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 vidis.. Mne prisla ta sms ohlasom pozicky penazi, tebe na sex.. Ja to furt tvrdim, ze peňáze a sex hybu svetom 😁😁😇🤣

miskakyska
28. jan 2022

Covid pas mu v sms sedel?

iwesska
28. jan 2022

@zojazoja
@pribinak Dekel mi odstrelilo normalne,ked mi vynadal 🤯😂 Asi som sa mala este ospravedlnit😂

pribinak
28. jan 2022

@iwesska smejem sa na cely byt, to je úplne super. Takú SMS by som si odložila 🤣🤣🤣🤣

iwesska
28. jan 2022

@pribinak Ja som ho musela bloknut,vsak vypisoval dalej ako dement,asi ho gule tlacili😂

pribinak
28. jan 2022

@iwesska dobre si urobila, boh vie, čo to bolo za debila

pribinak
28. jan 2022

@iwesska skvelý obrázok máš 😝😝😝

iwesska
28. jan 2022

@pribinak Dakujem,vdacim za neho dcere😂 Celkom ma vystihuje😂

pribinak
28. jan 2022

@iwesska super kresbicka

janai1
28. jan 2022

Gól je akurát táto primitívna reakcia 👌🏽 tak sa niekto pomýlil v čísle a?

petrastrbanikova
28. jan 2022

Musí tam mať svoje meno ak tam je iné meno tak bude len preklep v telefónnom čísle

nikpa
28. jan 2022

@daniela2202 a čo je na tom taky gól? Preklep v telefónnom čísle 🙄

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ukulela
28. jan 2022

@kandelabra hovori ti nieco preklep? Mne na sluzobny mobil volali pred x rokmi z nebankovky, vraj im nesplacam pozicku.... no ja urcite nie, ked som xiadnu nebrala.

kandelabra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
heln
28. jan 2022

@iwesska a tak mne pred par rokmi vyvolavali, ze predavam traktor. v jednych reklamnych novinach do schranky bol inzerat s mojim cislom, nastastie nebolo vela zaujemcov, a bolo tazke im vysvetlit ze je to omyl a naozaj traktor nepredavam.

daniela2202
autor
29. jan 2022

Malo to byť na pobavenie.... a nie milé dámy " že no a čo " .... Ďakujem za príspevky, ktoré tiež vyvolali úsmev na tvári 😊 pri podobných sms

brembo
29. jan 2022

@daniela2202 to je normálne. Mne chodili sms s negatívnym výsledkom,na ktorých som nebol.

nelca84
29. jan 2022

@daniela2202 boze, tak sa niekto pomylil v telefonnom cisle. Fakt na diskusiu toto 🤷‍♀️ ubohe, trapne...

janai1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzi56
29. jan 2022

@iwesska 🤣🤣🤣🤣

braute
29. jan 2022

ja ked som sa chcela prihlásiť na test tak mi systém vypísal že moje rodné čislo už evidované je..a pri tom som sa predtým nehlásila..