Znamienko a jablčný ocot

andreahrab
12. sep 2022

Ahojte,začala som si na znamienko prikladať jablčný ocot.Znamienko stratilo farbu ,ostalo bezfarebne,ja len či to naozaj funguje,či s tým má niekto skúsenosti.

lasona
12. sep 2022

Ocot je kyselina, ja by som si to veru nedávala na znamienko

jaskolka
12. sep 2022

A aký to má význam? Dávať si v podstate kyselinu octovu na telo?

andreahrab
autor
12. sep 2022

@jaskolka našla som to na internete, normálne mi to vybehlo, články o tom,tak skúšam.

zooeynka
12. sep 2022

Technicky to vypali znamienko len je nafigu ze to dlho trva. Ja som si ich odstranila zopar s platkami cesnaku namocenymi v octe ale aj 2 tyzdne to trvalo....lahsie je ist si to dat odstranit laserom(ale aj podstatne drahsie)

rachel36a
12. sep 2022

@andreahrab ten ocot sa nedava na znamienka ale na male kozne vyrastky - papilomy...tie uschnu a odpadnu..na znamienko by som to nedavala

andreahrab
autor
12. sep 2022

@zooeynka na koľko si si to tam prikladala?odpadlo normálne celé znamienko?

zooeynka
12. sep 2022

@andreahrab na celu noc. Asi 2 tyzdne. Cez den sa nedalo lebo to smrdi. Ono neodpadne, ono postupne mizne. (Je to koza a ta sa rozmoci a akoby v platkoch odchadza prec az prides na normalnu kozu a finito). Ak ten cesnak neprilozis IBA na znamienko, tak vypali aj zdravu kozu.

andreahrab
autor
12. sep 2022

@zooeynka teraz sa mi to zluplo ... tá chrasta,ale stále je také vypuklé... každopádne ďakujem 🤗

zooeynka
12. sep 2022

@andreahrab ocot asi iba vybieli. Cesnak aj odstrani.

annamaria4
12. sep 2022

no neviem, ci je v ramci znamienok vhodne s nimi takto spekulovat a skusat taketo domace recepty. mala si si ho dat najskort vysetrit, aby si vedela, o ake znamienko vlastne ide