Zmeny v tehotenstve

emmakriss
23. feb 2018

Ahojte. Chcela by som sa opytat niektorej z vas, ci mate skusenosti po viacnasobnych tehotenstvach, konkretne sa tu jedna o 4.tehotenstvo (2x neuspesne, 1uspesne), pri ktorom mamicka nema zmeny chuti do jedla, neprejavuje sa ani nevolnost ani zvracanie, ani unava, ani zmeny prsnikov, cudne sny a pod. Pri prvych troch tehotenstvach uz v nizkom tt vsetky tieto priznaky ale tentokrat nie. Cim to moze byt? Je to normalne?

evittam
23. feb 2018

@emmakriss Nemala som ani pri jednom tehotenstve príznaky, ktoré spomínaš. Ano, je to uplne normalne.

emmakriss
autor
23. feb 2018

@evittam vsetky tehotenstva boli nahle za sebou kym dve boli neuspesne,bohuzial, tretie sa vydarilo a tentokrat po 14mes. ziadne prejavy

evittam
23. feb 2018

@emmakriss Tak drzim prsty nech to dobre dopadne.😉

pininka
23. feb 2018

Kazde tehu je trocha ine. Aj ja ti drzim palce.

deti95060810
23. feb 2018

Moje osobné skúsenosti.
Prvé tehu - veľmi som trpela nevolnosťami....Pri ostatný žiadne nevolnosti neboli.
prvý je syn, potom už len dievčatá....
druhé a štvrté tehot. bolo veľmi veľmi podobné, rovnaké príznaky, - aj dievčatá z týchto tehotenstiev sa veľmi podobajú ....
Pri 3 tehotenstve som nemala žiadne problémy, žiadne bolesti prsníkov, žiadne chute, mala som kráááásne vlasy -ktoré nemastneli ani po mesiaci....k lekárke som prišla ako s problémom a bola som v 15 tt ....

nela6
23. feb 2018

@emmakriss mne pri prvom iba rástlo bruško, užívaj si to... Teraz pri druhom uz citim žalúdok a len spominam na to, ake je to super bez príznakov 🙂))

alobalka
23. feb 2018

Ja som to mala pri všetkých teho podobné, nevolnosti do 4.mes, bohaté sny, citlivé a zvacsene prsia. Akurát chute som nemala rovnaké. Raz mi vadili paradajky, inokedy mäso, zelená paprika a pod. ..a tiež to bolo v inej fáze tehu. Možno sa to u teba objaví neskôr🙂 hlavne nech je všetko ok.