Zmeny brucha počas dňa

1. júl 2024

Ahojte, chcem sa poradiť a opýtať. Ráno vstanem a mám ploche pekne brucho, každý deň cvičím 80 brušákov. Čiže snažím sa aj cvičiť, stravu obmedzujem, po 17 nejedavam. No vždy po obede mi brucho akoby vybehne a mám ho väčšie. Nehovoriac o Tom keď mám svoje dni, vtedy je o dosť väčšie. Mate podobný problém? Ďakujem

dadka1997
1. júl 2024

Samozrejme, pocas dňa sa vie brucho nafuknut, a pocas ms je to uplne normálne zas opäť rano je to v poriadku

butterflyeffect
1. júl 2024

Ak by sa ti to nedialo tak asi nie si clovek, je to uplne normalne.

pribinak
1. júl 2024

To nie je problém ale prirodzený fyziologicky proces

harmona
1. júl 2024

Kam by ti to jedlo inak slo, ked sa najes? Pocas cyklu je to jasne, ze budes mat tiez ine brucho. Neboj sa nic. Kazda to tak mame 🙂

zuzubb007
1. júl 2024

Rano vyzerám aj chudá, brucho ploche, ako cez deň pijem a jem, tak večer už vyzerám ako v piatok mesiaci ale vážne hrozne🤣

vanilkovazmrzka
1. júl 2024

No jezis maria, objavila si ako funguje zenske telo, gratulujem.

Ano, je to normalne.

martul
1. júl 2024

Ale to nie je žiadny problém, ako ty píšeš. Veď ráno si ,,prázdna." Stačí, že sa napiješ a už tá tekutina musí niekde ísť, tým pádom sa zväčší objem mechúra, brucha. To isté strava, veď niekde v tvojom tele ostane. A keď máš svoje dni?! Ukáž mi jednu ženu, ktorá nemá zväčšené brucho pri keď má MS.

Nehľadaj problém, tam kde nie je. Trošku ma to prekvapilo, že sa na to vôbec pýtaš.

januska12323
1. júl 2024

No dobré ráno. Ráno máš prázdny mechúr aj črevá, keď sa nájdeš tak sa naplnia, kam inam to má ísť? Do nohy?

mk1111111111
1. júl 2024

Baby, zbytocne jej tieto vase bezne poznatky pisete s "usmevom". Ja ju chapem, tiez som mala do 45, vzdy ploche brucho, ako rano, tak aj poobede, ci som jedla, nejedla, bolo jedno a to som nikdy necvicila. Jednoducho osi pas do 64 cm. Teraz je to horsie, sem tam mi napuchne aj z nicoho a tiez som sa divila, ze co to.

taktotedanie
3. júl 2024

@mk1111111111 tak bohuzial vek robi svoje uz ti tak netravi ako kedysi