Zmenšujú sa mi prsia B - A

24. dec 2021

ahojte, začlaa som cvičiť aby som sa cítila lepšie po zdravotnej stránke, samozrejme aj krajšie, cvičím už dlhšie a striedam silové cviky s činkami a chodím aj na spinning. No a všimla som si, že sa mi zmenšujú prsia, mám ich Bčka, ale sú opäť menšie a trošku ma to trápi, pretože nemám momentálne partnera a vieme, aké ženy sa zväčša mužom páčia- to myslím v dobrom- ale vždy mi bolo povedané, aby mala "cici aj ricii" 🙂 nevitee o niečom, čo by mohlo pomôcť? okrem plastiky 🙂 samozrejme push-up je fajn riešenie, ale je to iba na oko 🙂 alebo to muži absolútne neriešia a mám to nechať tak?

sona96
24. dec 2021

Muži to absolútne neriešia a nechaj to tak. Minimálne je to dobrý počiatočný filter, ako vyselektovať debila, čo by ťa chcel len kvôli plnej podprsenke. A mimochodom, pred pár dňami tu bola téma, že slečna by si chcela dať zmenšiť prsia, lebo sú príliš veľké a chlapom sa to vraj nepáči, lebo to vyšlo z módy a to malá veľkosť B-C.

kittykat22
24. dec 2021

"cici aj rici" je veta stareho uchylenho stryka ktory ma reci z 80 rokov 🙈 fuj

lucia851
24. dec 2021

Tebe sa zmenšujú a mne zasa zväčšujú a z toho som na nervy. Ja by som sa s tebou hneď vymenila

syslik81
24. dec 2021

bud prestan cvicit a priber alebo plastika ... alebo sa zmierit s tym comas ...

kiwi3
24. dec 2021

Mne raz jeden muz povedal, ze zena s velkymi prsiami nikdy nebude vyzerat elegantne. A nieco na tom bude. Vela chlapov to inak bud neriesi vobec alebo sa im to dokonca paci, takze mozes byt kludna.

mamamasama
24. dec 2021

plastikaaaa... neolutujes... mam uz aj odkojene a su tip top 😍

nina3365
24. dec 2021

Tak keď chceš, aby aj po odhodení podprsenky si mala na hrudníku väčšie prsia, tak jedine plastika. Keď človek spaľuje tuky, tak ich spaľuje z rôznych partií, čiže aj z tejto partie. Na druhej strane, predpokladám, že ich máš pevnejšie ako ženská, ktorá síce nosí podprsenku košík F, ale padajú jej. Ja by som si veľmi rada vymenila moje po pôrode a dojčení vyťahané D-čka za krásne, pevné B-čka, ale to chce ešte čas. 🙂 Ale nikdy by som nešla na plastiku kvôli tomu, aby som sa chlapovi/chlapom viac páčila. Jedine, že by mi to zaplatili.😁 Takže ak ti to vŕta hlavou iba kvôli tomuto, tak nerieš nejaké hlúpe reči typu “aj rici aj cici” , pretože tak, ako nie každej žene sa páči extra nabuchany svalnáč, takisto ani chlapi nemajú rovnaké chtíče. A keby je s tebou iba kvôli ceckom, to by tiež nebolo na dlho.😉 Nerieš a užívaj si to, čo máš. Ten správny sa do teba zamiluje aj s A-čkami. 🌸❤️

bavlnka92
24. dec 2021

ja nemám ani / ani a som spokojná, môžem ležať aj na bruchu a nič nezavadzia 😂 keby som chcela ešte jedno dieťa odkojiť až potom by som riešila plastiku..

deti95060810
24. dec 2021

@kittykat22 ale kdeže.... takéto prirovnanie sa používa aj v dnešných časoch. a dokonca to nemusí byť ani strýko úchylný...🙄

kittykat22
24. dec 2021

@deti95060810 je to nechutne 🙄 motto slizakov

thoughtfulweirdo
25. dec 2021

Nič sa neboj, muži si nevyberajú partnerku podľa podprsenky. To, že sa na prsatú pozrú, ešte neznamená, že si podľa veľkosti košíkov volia ženu na život 😉 minimálne teda tí, čo stoja za námahu, sa tým neriadia.

aandrea9
25. dec 2021

Jedna vec je, čo sa mužom páči a druhá vec je, koho si vyberú na púť životom.