Ahoj.
Je tu niekto,kto si dával zmenšiť prsníky kvôli zdravotným dôvodom? Mám pár otázok...
Najlepšie by boli skúsenosti z Nemecka, ale privítam aj Slovenské...
Otázky napíšem rovno...
- prepláca to poisťovňa? ( je pravda,že ak sa zákrok robí zo zdravotných dôvodov, tak to urobia zadarmo?)
- môžem si povedať že o koľko chcem zmenšiť? Teda dá sa len o číslo - dva? Myslím si, že to určite navrhne DR. že koľko by bolo vhodné,ale ak sa mi to bude zdať veľa? 🤷
-Automatický ich aj spevna?
Ďakujem vopred za odpove 🌷
@veronbazarik ahoj.
A koľko to prosím ťa stojí? O tom nemám vôbec šajnu. Robili ti to na SVK?
@veronbazarik a este by som doplnila, ze to asi ani nepreplaca cele a ani nie kazda klinika akceptuje preplatenie poistovnou. Aspon tak som sa docitala od jedneho plastockeho chirurga. Viem, ze zeny museli mat spravy od ortopeda, neurologa
@valik111 ja som platila okolo 2600€ a v tom som uz mala aj kompresne pradlo + hospitalizácia. Ja som bola operovana v Kosiciach a nemenila by som. Odporucam pana dr. Juraja Gajdosa. A oni ti to pekne upravia, aby to bolo aj esteticke a samozrejme aj upravia tvar 🙂
@veronbazarik mna zaujima, ako dlho to bolelo? 😐
@veronbazarik fúha.
Práve sa mi rozplynul sen o uľavení z veľkých a ťažkých pŕs...
Nemám možnosť to robiť na svk. Žejem v Nemecku. Čiže tu to bude stáť min.raz toľko 🙄
@veverickav je to individualne podla mna, ale ja som to mala tak, ze 3 mesiace som to, ze fakt citila a celkovo tak do pol roka 🙂
@valik111 no jedine si dat spravit na svk 🙂 ja som bola v nemocnici len 3 dni 🙂
@valik111 ja som bola na zmenseni, ale platila som si to sama 🙂 tam musia byt od lekara potvrdene dlhodobe problemy. A co som pocula, tak aj ovela vacsie prsia, ako som mala ja, neboli preplatene poistovnou. Inak velmi odporucam 🙂 kludne napis