Baby riešili ste to niektorá ? Ako prebieha celý ten proces s poisťovňou a lekármi ? Zaujíma ma aj samotný zákrok, ako dlho to trvá, ako dlho sa to hojí, vidno jazvy po tom ? A samozrejme ma zaujíma aj kde vám to robili, aký doktor, aká klinika ??
Skús skupinu:Silikónové prsia: skúsenosti, rady, odporúčania...tam Ti poradia
@balihara ďakujem, ale ja nechcem silikóny. Ide mi len o zmenšenie mojich
@monillia ďakujem. Sú tie jazvy veľmi viditeľné? Nachádzajú sa na nejakom menej viditeľnom mieste ? Povedze skôr pod prsnikom alebo aj na ?
Vyššie spomínaná skupina nie je len p silikonoch ale aj o úpravách bez silikonov.Ano aj na prsniku sa robí tzv .kotvovy rez
Lekár ti musí dať indikáciu na zmenšenie, teda napr.musíš riešiť bolesti chrbta....teda napr.návštevy neurológa, ortopéda, následne rehabilitácie ....samozrejme kliniku si nevyberáš hocijakú, žiadna drahá súkromná plastická klinika....musí tam byť indikácia na zmenšenie aby to poisťovňa uhradila....a ano je to bolestivé a jazvy sú po zákroku viditeľné....
Ale v tej skupinke sú aj príspevky,ktoré sa týkajú zmenšenia 🙂
V prvom rade to musí uhrádzať tvoja poistovna (všzp neuhradza)ďalej musíš mať zdravotnú indikacou (neurolog) ďalej si lekára nemôžeš vybrať sama ale takeho čo robí cez poisťovňu. Dĺžka zákroku záleží od rôznych veci ,ale povedzme cca 2 h Hojenie je tiež veľmi individuálne. A bohužiaľ jazvy budeš mať.