Zmenšené prsia po dojčení

hviezdicka30
26. mar 2014

Ahojte baby,
aj vam sa po dojceni zmensili prsia? Kojila som 2 roky. Co s tym? (na plastiku nemam :-/ ) Pomahaju vam nejake cviky na spevnenie alebo nieco ine? Vdaka za kazdu radu.

vonicka
26. mar 2014

Aj ja kojim uz 2 roky, tym ako som postupne kojila menej, aj prsia postupne splasli, ale ostali ovisnute. Velky rozdiel pred dietatom a po nom, co uz. Cvicim cely zivot, pred tehu aj po a poviem ti, ze cviky pomozu obmedzene. Ked napnem prsny sval, cele prso sa mi nadvihne a vyzera trosku lepsie, hehehe. Lenze to je vsetko. Gravitaciu neoklames inak ako plastikou.

hviezdicka30
autor
26. mar 2014

@vonicka presne tak ako pises, postupne splasli. co s tym ale robit? niektore baby doporucuju tabletky. mas s tym skusenosti?

vonicka
26. mar 2014

a tomu veris? to su uplne blbosti. nevyhodila by som na to v zivote peniaze.

blue_eyes
26. mar 2014

@hviezdicka30 plastika, nadvihnutie popripade, inak co sa tyka doplnkov a tabletiek...tak to su vyhodene peniaze...a plastiku ti dnes spravia aj na splatky....🙂))

poly2406
26. mar 2014

Hmmmm dievčatá, ....a preto ešte stále dojčím (skoro 2 roky) a kým sa bude dať, pokračujem 🙂 teraz sú ešte ako tak....ale bojím sa, že o chvíľu tam bude handrička ;D ( z krásnych Déčok)
Ale aj napriek tomu si to užívam, je to nádherný pohľad...ako malé šteniatko 🙂
Obidve dcéry sa mi nepodarilo dojčiť, malý "dundá" aj za ne 🙂
Teraz vážne....áno, je to asi daň za dojčenie. Ale určite to chce dobrú podprsenku , čas a možno trochu posilňovať svalstvo. No ako v 20-tke už nebudú 🙂

vonicka
27. mar 2014

@poly2406 - podla mna to je dan za materstvo, nielen za dojcenie. Ale mas pravdu, je to krasne a nic by som tiez na tom nemenila 🙂

monhla
27. mar 2014

Mne sa dokonca po prvej zväčšili - z A na B 🙂 Po druhej uvidíme. No niečo robí aj vek. Ako v 20 už nebudú nikdy. Skôr by som skúsila cvičenie. Možno ani nie priamo na prsia, ale skôr celkovo a hlavne na zlepšenie postoja tela. Veď to vieme všetky ženy, že keď sa pekne vystrieme, tak hneď vyzeráme lepšie 🙂

lencika
30. mar 2014

mne po kojeni ostali take celkom v norme, ale ako som zacala chudnut, ale aj som poctivo cvicila tak prsia odisli aj s kilami, len dufam aby som nemala vacsie brucho ako prsia sa mi smeje mamina