Chcela by som od Vás nejakú radu skúsenosť, ak ju niektorá z Vás má. Tento mesiac som mala slabú menštruáciu oproti posledným. Je pravda, že po pôrode mám menštruáciu pravidelnú a trvala stále 5 dní. Prvé 2 dni bola veľmi silná. Teraz však som ju mala veľmi krátku. Prvý deň normálna, druhý deň už slabšia, tretí deň zopár kvapiek a štvrtý deň už vôbec. No včera som si všimla, že aj napriek tomu všetkému ma stále bolia prsia a taktiež sa mi veľmi zhoršila pleť. Mám po tvári také suché fľaky a neviem ako sa ich mám zbaviť. Už asi pol roka mám chronický zápal mandlí a teraz o týždeň ich idem dať von + už rok sa liečim na zníženú funkciu štítnej žľazy. Myslíte si, že práve tie zdravotné problémy môžu súvisieť so slabšou menštruáciou, aj keď po dlhšom čase? Mňa už normálne napadlo, či neidem do prechodu 😀 keďže vždy som mala problém so silnou a nie slabou menštruáciou... Teraz si robím aj predoperačné, tak uvidím, či som inak fit. ďakujem za každú radu a názor.
@simsalabim dakujem za radu 😉
pred mesiacom som mala kontrolu u endokrinologa a vsetko je momentalne v norme... najblizsiu kontrolu mi dal az o rok. tak ja neviem... uvidim buduci cyklus, ale to zas budem po operacii a narkoze, tak to moze byt zas ine.
@misuliks myslim ze by bolo mozno este fajn zajst aj gynekologovi aby ta vysetril, ci myslis ze tehotna urcite nemozes byt? Lebo vacsinou taketo priznaky vedu k tomu ze je zena v tom
@siska53
@kendova_anna tak ja som uz raz tehotna bola a priznaky som mala uplne ine... ako je pravda, ze sa s manzelom nijak nechranime, ale davame si pozor a tak fungujeme uz cca 8 rokov. sice tento mesiac sme sa poriadne "vysantili" kedze predtym bol mesiac prec, ale on si dava stale pozor. neviem, necitim sa byt tehotna 😀 ale pred narkozou sa ma mozno budu pytat, ci by som nemohla byt, ze? ako teraz ma to vobec nenapadlo a dnes som dokonca bola na rtg pluc pred operaciou
@misuliks ja mam deti dve a priznaky som.mala pri kazdom ine.
My mame prve dieta z davania si pozor,prave vtedy bola ta ina menstruacia.. Nebolo mi ani zle,len pred dalsou ma az zacali boliet prsia a stale nic. Tehotenstvo som zistila az v 6.-7.tyzdni..ja som.totiz otehu par dni pred ms..kedze som mala.podla vsetkeho posunutu ovulku..a aj to sedi na vypocet datumu narodenia maleho (ktroy sa robi v 20.tt.)
Pri malej mi zas hned bolo zle,prsia ma neboleli,ms nedosla uz vobec..
Mama tiez kazde tehu mala ine..
Prečo pred prechodom, kolko máš rokov?
@zuz02 tak pockam este cez vikend a uvidim, ci budu este aj nejake ine priznaky, alebo
co povedia v pondelok na predoperacnom a potom radsej urobim aj test aby som nieco nepodcenila. ale ako som uz pisala, necitim sa byt tehotna, aj ked clovek nikdy nevie. mozno je za tym nieco uplne ine
@misuliks ahoj tento isty problem presne mam aj ja minuly menzes som ho mala uplne iny ako vzdy trval 4 dni a bol uplne slaby dokonca dva dni to bol len hnedy vytok teraz za 10 dni mam mat dalsiu tak uvidim aka bude neviem co to mohlo znamenat kedze mavam vzdy silny menzes teraz beriem antibiotika tak dufam ze sa mi to nerozhadze tym a tiez vobec neviem co to moze byt ale neverim teda dufam ze tehu sa takto neprejavuje uz som bola tehotna a hned mi menzes neprisiel
@misuliks a este ta plet to je hrozne ja neviem co sa to stalo a este stale mam taky biely vytok co tiez nechapem nerozumiem tomu co sa stalo s tou pletom menzesom nejde mi to do hlavi ale teda nechcem robit z komara somara a teda tehotenstvu to vobec nepripisujem a modlim sa ze nebudem lebo od dnes beriem antibiotika
@lulu_2323
@zuz02
@siska53
@kendova_anna tak dnes som si kupila test a normalne rozmyslam, ci si ten test zajtra spravit. dnes mi bolo sice nejak cudne + som mala sem
tam pocit slabych bolesti ako ns ms, ale zas bolest prs sa zminimalizovala, tak preto uz sama neviem, ci si to zo stresu a strachu len vsetko nenamyslam. rano som si namerala aj BT 36,9 a taku som mala aj pri 1. tehu, ale nemeram si vobec, len dnes rano zo zvedavosti... uvidim zajtra rano, ako sa budem citit :-/
@misuliks ja mam tiez problem so stitnou zlazou - autoimunitny zapal stitinej zlazy. V obdhobiach, ked sa mi znizi jej cinnost, ja to v prvom rade vidim na naraste hmotnosti, suchych flakoch nas kozi a na slabsej menstruacii. Ale ci je tak aj u teba, neviem, patri to vsak medzi priznaky znizenej cinnosti. Ak mas nasadene lieky na stitnu zlazu, moze to znamenat aj to, ze treba zvysit davku hormonu.