Zmena zubára - postup

11. okt 2023

Dobrý deň, aký je postup pri zmene zubára?

pribinak
11. okt 2023

Žiadny. Ideš k novému.

lenkahvh
11. okt 2023

Moja nova zubarka nechcela odo mna nic, dokumentaciu si zalozi sama od bodu nula. Moja stara zubarka avsak pozadovala, aby som jej osobne prisla podpisat dokument, kde potvrdzujem, ze od nej odchadzam. To ze od nej odchadzam som jej dorucila pisomne, aby ma vyradila z evidencie. Pre tvoj pokoj by som urcite urobila nieco podobne.

koniarova
11. okt 2023

Tiež myslím,že žiadny. Ideš l novému a hotovo.

dejka77
11. okt 2023

Prides k novemu, zaregistrujes sa. Ten novy od nas pytal navratku. To je take potvrdenie o vyradeni, ktore ti da predchadzajuci zubar. Mne to moja posledna zubarka napisala len na vymenny listok a poslala mailom.

nikus93
11. okt 2023

Nova odo mna chcela potvrdenie o vyradeni od straej aby som nebola vedena u dvoch

koniarova
11. okt 2023

@nikus93
@dejka77
@lenkahvh baby,ale to ste išli k štátnym zubárom. Či ku súkromníkom? Načo by nezmluvny lekár pýtal nejaké papiere?

dejka77
11. okt 2023

@koniarova Tak vraj statni uz neexistuju. Ja rozlisujem 2 druhy. Ti, co spolupracuju so zdr. poistovnami a ti, u ktorych platis komplet vsetko.
Neviem, preco chcu tie potvrdenia.

koniarova
11. okt 2023

@dejka77 a ty si k akému prestúpila?

dejka77
11. okt 2023

@koniarova Sukromnik, ale ma zmluvu s poistovnami.

nikus93
12. okt 2023

Moja ma zmluvu s poistovnami

lenkahvh
12. okt 2023

@koniarova žiadny štátny zubár neexistuje. Presne ako píšu vyššie. Ja som prestupovala od zmluvnej, ktorá pýtala môj podpis o ukončení ku nezmluvnej.