Zmena zubára

bvintuham55
2. jan 2025

Dobrý deň , nepoznáte nejakeho dobrého a cenovo dostupného zubára ?
Navštívila som už viacero zubárov , ako dieťa som mala zubára ktorý mi poškodil kanáliky este na mliečnych zuboch, všetky zákroky robil bolestne a bez citu , zmenila som zubára
A ten odomna vypytal dokopy za jeden zub 700€
Pričom poisťovňa preplatila tak 30€ z toho …
Najprv mi zub očistil , dal vypln za to som zaplatila 250€ potom mi povedal ze nakoniec to budú kanáliky tak dalších 400 až nakoniec ho vytrhol za 200 ,
Príde mi to veľmi drahé a ako student si takéto ceny nemôžem dovoliť , prave teraz mam bolesť zubu ktorý už je prečisteny len potrebuje výplň , a ked sa k nemu vratim bude to zas za 500€ , tak by som rada zmenila zubára ktorý vie naozaj co robí a nejde len po peniazoch
Dakujem

dorotka62
2. jan 2025

Vytrhol ti zub za 200 eur? K tomu bola ešte masáž? Z akého mesta si?

0silvia0
2. jan 2025

@bvintuham55 ved napis mesto

natalis1998
2. jan 2025

@bvintuham55 ja viem poradiť aˇzubara ale v Bratislave. Dal mi zuby dokopy, mala som tiež dosť veľké problémy.

lizatko1009
3. jan 2025

napis mi správu, zajtra napíšem, lebo už idem spat

nika11103
3. jan 2025

@natalis1998 poradis prosím aj mne ?

ronie338
3. jan 2025

Ba dr. Martin, schill dental, dr. Rosa, dentique, smart dental, stomaklinik, dr.martin q schill majú kliniky aj inde schill Žilina a Košice v Košiciach robia aj s poisťovňami. Poprad je smart dental a dr. Katial. Dr.martin ma v liptovskom Mikuláši a ešte niekde niesom si istá kde. Katial robí s poisťovňami, ale ked si toľko platila u zmluvného toľko zaplatíš aj u nezmluvneho a lepšie sa ti postará. Okrem dentique a katialq majú všetci aj mikroskop na osetrenie kanálikov. Ale aj oni aj keď nemajú mikroskop robia s lupami a dám za jich ruku do ohňa.

lenkakravcova
3. jan 2025

@bvintuham55 teda to sú pekné pálky.. u nás trhá za 20 Eur aj s injekciou proti bolesti.

natalis1998
3. jan 2025

@nika11103 v Dúbravke Mudr Tsap. Za mna super zubár mala som veľa problémov a už som myslela ze mi nikto nepomôže. Dal mi zuby dokopy a musím si poklepať že už mám 3 roky pokoj. Výhodou je že aspoň niečo prepláca poisťovňa. Ja čo si pamätám že zub s opravou kanálikov má vyššiel cca 400€ ale ak s kovovým čapom a korunkou a nie len za samotné čistenie.

bvintuham55
autor
5. jan 2025

@dorotka62 Nitra , zabudla som spomenut