Ahojte. Chcela by som sa opytat, ci mate skusenosti so zmenou zenskeho lekara? Ako to chodi? Moj lekar ordinuje v inom meste ako kde byvam. Potrebujem surne ist k lekarovi, zoberie ma podla vas aj bez zdr.zaznamu?
Nezoberie. Musíš si najprv preniesť zdravotnú kartu
a vezme Ťa len na konci mesiaca, resp. na začiatku nového ...
Mna odmietli ... všade mi povedali že najprv musím kartu preniesť .... a to som prišla tehotná ....
tiež som to riešila a aj keď si tehotná, nevezme ťa, musíš za odhlásiť na konci daného mesiaca a doniesť kartu na začiatku ďalšieho mesiaca, inak s Tebou nikot nebude o tom rozprávať 🙂 kartu si prenesiš s prestupom z jedného mesiaca do druhého ;)
@suzie28
DRv ta nezoberie. Musíš si najprv preniesť zdravotnú kartu
Mňa nový gyn. vzal hneď + som bola tehotná.. nový si vyžiadal od starého moju kartu a od 1ho som už bola u nového a že ak by bol problém vyšetrí ma aj keď ešťe nebudem mať uňho zmluvu
Dakujem za rady. Neviem ako to spravim,pojdem sa najprv opytat, pretoze ja sa neviem dostat k mojmu staremu lekarovi s malou a ani ju nema kto postrazit,kym by som to vybavovala kvoli zdr.dokumentacii. Potrebujem tam ist velmi surne.
@emmakriss vyberieš si nového lekára, podpíšeš s ním dohodu o poskytovaní zdravotnej starostlivosti, na základe toho si on vyžiada tvoju zdravotnú dokumentáciu od predchádzajúceho, to je celé. Zoberie ťa aj predtým, len je možné, že si to budeš musieť zaplatiť, lebo pre poisťovňu budeš jeho pacientkou až od ďalšieho mesiaca.