Ahojte máte niekto skúsenosť už asi mesiac cítim že sa mi zmenil pot má nezvyčajnú vôňu skôr smrad neviem k čomu to prirovnať poslednej dobe som aj dosť unavená chvíľu niečo porobim a som unavená nechápem čo sa somnou robí hlavne ten pot
@jankajamka môže to byť cukrovka, zmena liekov ak teda užívaš, neviem či ak pri hmm neviem či dobre napíšem cysticka fybriza?? Aj pri nej je tuším iný pot. Zmena jedálničku??
Nahodou tehu niesi? Mne sa od tehu zmenil🙈
Ja by som asi zašiek k lekárovi skôr, nech ti od poradí
Cukrovka.Mne tak na ňu prišli,inak som ,,smrdela". snáď to nebude tvoj prípad
Mne sa výraznejšie zmenil.v tehotenstve.. potom vrátil do normalu.. a keďže som veľmi pachovo veľmi vnimava alebo ako to nazvať miernu zmenu vnímam aj keď mám cyklus...
@jankajamka môj manžel to mal, keď mu zistili kyselinu močovú v krvi a mal vtedy aj väčšiu psychickú záťaž, ale bolo to tou kyselinou, lebo keď si to vyliečil, tak ten zápach zmizol, ale bol to teda riadny smrad, vôbec to nebolo cítiť ako typický pot
Mne v tehotenstve.
Ja sa výraznejšie potím po epilacii. Keď si vytrhnem chlpy, dva-tri dni smrdím potom, uz som si to viac krát všimla...akoby som mala nejaké podráždene potne žľazy alebo čo...
@jankajamka hormóny - štítna žľaza, treba pátrať. Ja mám rozhadzany cyklus, neskutočne sa potim a velmu mi ten pot smrdi😔
Nejaky cas po porode som tak strasne smrdela, az som sa hanbila. Potom to preslo same od seba.
No tak ráno robím test mám deň pred mz tak skúsim dufam že to bude ten lepší prípad 🤰🏼
@jankajamka inak pot ovplyvnuje aj to čo zješ , ak ješ denne cibulu alebo cesnek vylučuje sa to aj potom.....rovnako ho môžu ovplyvniť aj hormony, lieky, choroba....
Zápach potu závisí od mnohých faktorov: od veku, od pohlavia, od stravy, od hormonálnej situácie, či menštruuje, či užívaš nejaké lieky, či máš stres , či si pila kávu atd...
@vollino5 myslíš že v dnešnej dobe keď lekári nevedia čo skôr budú riešiť niekoho pot? Tu na Slovensku je veľká záľuba s hocijakou hovadinu hneď utekať k lekárovi
@jankajamka ahoj,mne sa toto stalo kvoli histaminovej intolerancii. Ta ma u mna za nasledok hormonalne zmeny a tiez velku unavu. Ale to som ja,u teba to moze byt aj nieco ine. Urcite by som s tym zasla k lekárovi
Ja som počas tehotenstva zaregistrovala zmenu pachu potu na intenzivnejsi. Ale to len v určitej fáze tehotenstva,nie cez cele.
mne napriklad zmeny taketo mavam pocas menzesu a tiez ked som v psychickom strese tak to pocitujem, ze je to ine
@jankajamka prosím ta ako si na tom s tým potením? Bolo to tehotenstvo? Mam podobný problém tak cca mesiac. Uz tiež nad tym rozmyslam o co môže ísť 😊
@rajiva88 ajoj tehotenstvo to nebolo a záhadne to zmizlo neviem čo sa stalo či to bolo stravou alebo čo začala som chudnúť zmenila stravovanie a ono to zmizlo asi som mala prekyslicene telo
zmena vone potu? Kup si tričko cityzen a ono ti to pohlti pach potu a ani ty ho neucitiš
@jankajamka myslim, ze to moze byt cukrovka...ale neviem presne, len som pocula