Chcela by som sa s vami podelit o moj zazitok mam schizofreniu a davali mi elektrosoky ale ja si nic nepametam z tych dvoch mesiacov zlomila som si nohu a nic ziadne spomienky a chcem sa spytat na vas nazor kde bolo moje ja moje vedomie nekonci nas zivot len po tom co naposledy vydychneme smrt je len iluzia jednoducho nas mozok co si o tom myslite
za prve, lieccba elektrosokmi je najhorsia liecba aka moze existovat, nelieci, ale nici mozgove bunky. za druhe na 100% existuje nieco viac, je o tom spusta knih. najzaujimavejsia je od Michaela newtona, vola sa putovanie dusi, precitaj si a padnes na rit. dozvies sa tam o tych elektrosokoch, to mam odtial tusim, dozvies sa vsetko, aj preco ludia maju schyzofreniu, preco su vrazdy, samovrazdy, potraty, co sa deje po smrti, ako funguje duša.....
Mňa udivuje, že sa ešte táto "liečba" používa. Súčasní odborníci sú jasné proti nej. Bohužiaľ, narobí veľa škody. :(
Ja som elektrosoky absolvovala tri razy a pokazde ma z toho najhorsieho dostali
Uz citam
Nepamåtam si len bratovu svadbu inak si pamåtam uplne vsetko
@juli268 v skratke terapeut hypnotizuje ludi, vracia ich do minulych zivotov, vsetci sa rozpamataju na vswtky zivpry okrem pacienta co mal elektrosoky, te mal poskodeny mozog na trvalo a elektrosoky tie data v hlave vymazali, inak terapeuto vedia vyliecit psychické problémy, ale nie ked ma človek poškodený mozog elektrosokmi
elektrokonvulzivnu, preklep
No neviem tie elektrosoky mi aj tak nepomohli ta liecba sa mi nezda byt taka ucinna skorej mi pomohli lieky elektrosoky nikdy viac
Aj ka si myslím ze smrť je len ilúzia, tak ako väčšina veci v našich životoch, ja verím ze po smrti sa zase narodime a vlastne všetci sme jedno 🕉️🤗