Ak by som dnes zmenila obvodaka a po odovzdani ziadanky by mi dali kartu (dedina, obaja su kusok od seba na pesi), kedy mozem ist k tomu novemu lekarovi na vysetrenie? Rovno s kartou hoc aj dnes? Da sa to?
@basulaak musis si od noveho vypytat listok pre stareho Dr ze ta berie
S tym ides k terajsiemu Dr. Kartu ti do ruky /asi/ neda. Zo zakona. Ale su aj taki Dr ktori daju.
A ked ta terajsi Dr vyradi (nsjskor ku koncu mesiaca) a posle kartu novemu - mozes ist k novemu.
Ale novy ta moze vysetrit ako “prvu pomoc” okrem PN.
@lulu2014 Cize podla toho co vravis, ma vie uz 1.3. novy lekar vysetrit ako akutny stav aj ked fyzicky nema moju kartu este? Povedal mi totiz ze zajtra k nemu mozem prist podpisat ziadost. Lebo potrebujem nutne serologiu, popocuvat a standardne vysetrit priedusky, pluca. Moja terajsia obvodacka ma dodnes nepopocuvala, nepozrela do hrdla a to som tam bola 2x od trvania choroby (od minuleho pondelka) a stazovala som sa na drazdivy kasel a tazke dychanie a pocit stiahnuteho hrudnika. Ak by mi krv vzala ona v posledny den mesiaca, neviem ako by som sa dozvedela vysledky. Cele je to take nestastne. Aj na pohotovosti ma otocili, ze co tam chcem, ze to obvodna ma riesit.
@basulaak kazdy lekar ta vie kedykolvek vysetrit. Je to na nom.
Uz aj tento mesiac mohol. Ale kludne aj zajtra vratane odberov ci RTG ci sono …..
A k tvojim vyskedkom krvi sa vie dostat novy Dr ak zavola do labaku. Vsetko je to o nas ludoch. 🙂
Neviem aky mas zdravot.problem ale chapem ze ta na pohotovosti nezobrali. Ak to nie je nieco akutne tak naozaj cez obvodaka.
Drzim ti palce aby si vyriesila a hlavne bola fit! 🌸
prejst k novemu lekarovi mozes az od noveho mesiaca, lebo povodny lekar ta musi odhlasit z poistovne a novy prihlasit, takze k novemu lekarovi mozes podla mojich informacii az od 1.. a to musis mat s novym dohodnute, ze ta zoberie, ja som tak menila lekara minuly rok. najprv som si prezistila u noveho ,ci k nemu mozem prejst, podpisala som s nim dohodu o poskytovani zdrav. starostlivosti a on si uz potom vyziadal zdravotnu dokumentaciu od povodneho lekara, takze ked som podpisala dohodu napr.25.9. do konca mesiaca som patrila este ku staremu obvodakovi a od 1.10. uz k novemu,takze urcite to nejde zo dna na den...