Ahojte. Chcem sa spýtať, ako prebieba zmena obvodného lekára? Je tam nejaká čakacia doba? Mám totižto kartu u detskej doktorky a informovala ma, že si ju mám dať k dospelému. Potrebujem ale, aby bol ten proces rýchly, lebo v apríli mám nejaké vybavovačky. Ak tam je čakacia doba, môžem si u nej vybavovať veci aj počas toho? (napr. preventívka pred vstupom do práce, vybavenie zdrav. preukazu...).
@lakebabe Našla som jedného lekára a na dverách má napísané, že prijímajú nových pacientov. Mám aj tak ísť najprv tam a až potom k detskej?
Zavolaj tam a opýtaj sa či ta vezme ak áno dohodni sa s ním k akému dátumu a budeš vedieť. Už ti povie kedy sa máš zastaviť
Stačí keď si nájdeš nového dospelackeho lekára, podpise s tebou dohodu a tvoju dokumentáciu si vyžiada sám od detskej lekárky. To k akému dátumu sa bude dať, zistíš keď sa pôjdeš spýtať.
Vždy k prvému v mesiaci sa meni, vo februári som menila, zisti si ktorý lekár ta vezme naisto, chod za ním mne dala papier pre starú doktorku, dohodli sme sa ze do 1 v mesiaci to stihnem a s papierom som išla k starej dr ta ma s nim vyradila. To je všetko.