Viete mi poradiť?v lete som menila obvodného lekára k júlu som podpísala dohodu s novou lekárkou a poslala žiadosť o vydanie zdr.dokumentacie.Na vyšetrení som u novej nebola.Moja predchádzajúca lekárka poslala zdr.kartu až v septembri.Na to mi volala nová lekárka, že ma prijme teda k 1.10. vzhľadom k tomu, že je dlhodobo PN a musela by som cestovať chcem si nájsť novú lekárku.
Je nejaký limit kedy ju môžem zmeniť?
Obvodneho lekara nozes menit 1xza polrok. Nema zastup?
@marci77 podpisala som zmluvu ešte v júli, ale vraj má zaradila, až keď prišla karta k 10 m
@miskamicha má zástup, ale v inej dedine a musím cestovať ďakujem, tak nebudem špekulovať teraz ju nepotrebujem
Ako si mohol predch.dr nechat kartu od jula? Ced lekar je povinny zaslat kartu do 7mich dni od dorucenia ziadosti.
@miskamicha to neviem 2x som volala k novej doktorke či už prišla karta, lebo som potrebovala potvrdenie do školy, keď som volala sestričke, že žiadam o poslanie karty, predtým som to poslala doporučene písomne, tak ma odbila, že mali veľa práce, letné dovolenky🙂a aj tak to poslali o ďalší mesiac.Tak som nakoniec novej musela podpísať cestné prehlásenie kvôli poisťovni, že som jej pacientkou, aby mi mohla spraviť prevenciu bordel nad bordel.Konecne som u novej a zase dlhodobá PN a zástup v tramtarii🙂
nie som si ista ako u lekara pre dospelych, ale u pediatra musite byt minimalne pol roka u neho, ked uz s nim podpisete zmluvu
teda vy ste asi zmluvu s novou este nepodpisovali, ze?