Ahojte.Poprosila by som o radu , keď chcem zmeniť neurológa tak aký časový interval potrebujem na to od poslednej návštevy neurologičky kde som doteraz chodila?Lebo som sa bola informovať ku ktorej som chcela ísť,tak pol roka musí prejsť od poslednej návštevy u neurológa kde som doteraz bola a treba výmenný lístok od obvodného.Je to tak ? ďakujem
@stanulienkat nie ,že neverím len pol roka mi príde veľa,keď človek má problém tak ma čakať na nového neurológa a k starému už nechceš ísť ...
@nikoleta1872011 nie je to vela. Ak nemas akutny stav, tak na kontroly chodis raz za pol roka-rok. Poistovne sa snazia zamedzit lekarskej turistike.
@stanulienkat takže,teraz som bola v októbri na infúzií čo mi vôbec nepomohlo,lebo bolesti stále mám ,tak keď chcem zmeniť neurológa tak mám na to nárok až v apríli a dovtedy mám byť na liekoch proti bolesti?
@nikoleta1872011 ved skus riesit napr rehabilitacneho lekara ci ambulanciu chron bolesti
@nikoleta1872011 Objednat sa mozes ale musis doniest vymenn listok, nalez z posledneho vysetrenia a upozornit ze si vtedy a vtedy bola vysetrena inde a aj tam si bola sledovana
Nie kazdy chce preberat pacientov od inych lekarov- navodzuje to dojem, ze pacient je spekulant
Ja som bola ako sampolatca u iného neurológa (nemá zmluvu so žiadnou poisťovňou) pár dní po návšteve predošlej bez výmenného lístka.
@taktotedanie neviem prečo to navodzuje taký dojem - pacient má právo vyjadriť nespokojnosť s lekárom aj tak, že od neho odíde ...
@nikoleta1872011 ale nemusi byt lekar na vine, ze ti nepomohla. Mozno mas take poskodenie, ze ti nepomoze. Aj si lekarke povedala, ze ti nepomohla? Kolko tych infuzii si vybrala? Mas aj ine lieky? Rehabilitacie, masaze? Cvicis?
@biba_18 samozrejme ze ma ale niekomu to tak moze prist a preto nechcu lekari preberat od inych lekarov a taka je realita ja sama som sa s nou stretla a nie z pozicie lekar ale z pozicie pribuzneho takeho pacienta
@taktotedanie aj ja som sa s tým stretla a je to na hlavu - naposledy keď mamina endokrinologička odišla z ambulancie, info iba že odišla, nikto nevie kde a lekárka ku ktorej chcela ísť mama tak ju nezobrala, lebo tá pôvodná nezrušila ambulanciu! úplne na hlavu ... ma to nasere tak dám na ňu podanie na úrad na dohľad nad zdravotnou starostlivosťou... čo ale problém mojej mamy nevyrieši, musí si hľadať novú a nikto ju nezoberie, lebo vraj špekulant. 80-ročná žena ....
@taktotedanie ďakujem za radu 😊
Ano, je to tak. Neveris dr.?