Zmena lekára

livikaaa_
11. apr 2023

Dobrý deň, chcela som sa opýtať máte niekto skúsenosť s tým že ste zmenili lekára ale potom ste sa vrátili späť k pôvodnému od ktorého ste odišli? Je to vôbec možné? da sa to? Jedná sa konkrétne o gynekológa. Viem že ďalšiu zmenu môžem urobiť až po 6 mesiacoch no rozmýšľam že by som sa vrátila späť k pôvodnému. Ďakujem sa rady.

mogaa
11. apr 2023

@livikaaa_ no to záleží hlavne od pôvodného gynekológa, či ťa vezme naspäť....nemusí ťa vziať späť, keďže už si od neho raz odišla, zrejme si nebola spokojná....

tinulqa
11. apr 2023

@livikaaa_ fu sestru nechce zobrať naspet

kornelies
11. apr 2023

@tinulqa Co je na tom nezrozumitelne? Nedoverovala lekarovi, nasla si ineho. Ja by som sa zachovala ako jej povodny lekar.

deti95060810
11. apr 2023

záleží od lekára... mne to príde ako urazené ego keď nechce a pritom môže zobrať...

micusa2222
11. apr 2023

@livikaaa_ a pôvodný ťa späť zoberie ? Asi by som si netrúfla...

tinulqa
11. apr 2023

@kornelies čítaj lepšie koment ja som.nenapisqla.ze.nerozumiem tak skladník hormón napísala.som že sestru nechce zobrat

kornelies
11. apr 2023

@tinulqa Nerozumiem reci tvojho kmena...skladnik hormon.....Uplne vazne, tuto odpoved ma moja matka lekarka pre pacientov. Raz nedoverujes, naspat ta nezoberiem.
.

livikaaa_
autor
12. apr 2023

@kornelies ak je tvoja matka lekárka, ako lekar vie že pacient ktorý k nemu chce prejsť, od neho už raz odišiel?

tinulqa
12. apr 2023

@kornelies že máš skludnit hormón ja som nenapísala že nerozumiem písala som že sestra tie, chcela prejsť a nevzal ju ta co tu mudrujes