Dobry chcem sa spytat pravidlo az po.pol roku, ze mozem zmenit lekara plati aj ak som si momentalneho lekara nevybrala, ale prax prebral po lekarke ktora zial odisla do dochodku ..... Ako momentalny stav by som za seba kludne nazvala zanedbanie starostlivosti. Jasne som sa vyjadrila, ze lieky mi na bolest nezaberaju su bez ucinku, ze mam im aj tak dat sancu uz tyzden od bolesti nevyspata, horucka kazdu chvilu a bolest 24 hodin denne moc neverim, ze ta diagnoza cb syndrom vobec bola dobre stanovena. To od bodiek len nervozita pochopitelna v sucasnom stave, otazka pred bodkami
@luccija nie dal mi novalgin mal ma na posmech ked som mu povedala, ze ale ved ja som nadopovana liekmi a nezaberaju predpisal novalgin, ketonal a povedal, ze ak sa nezlepsi az potom mam ist neurologicke ... Tam sa ani dnes neda dovolat ci ori vymennom musim byt objednana a este, ze ak sa citim mozem ist aj do prace .... Ako sila jasne urcite sa citim behat do takehoto pocasia von k autam - sarkazmus no proste no comment. Dufam ked si zajtra orivstanem nepojdem k neurologicke nadarmo, ze bude brat len objednanych
@ennylilith dostať sa k neuro je niekedy o dušu.Ten Ta môže poslať na MRI.Neviem mne pri tomto probléme dali infúzie na uvoľnenie svalstva a MRI a fyzioterapiu.Ak Ta nevezme neuro môžeš ísť na pohotovosť pichnu aspoň obstrek dočasne pomoze
@luccija a ty si to mala cb syndrom? Len, ze ci ozaj by mohla byt ta diagnoza spravna, ale co citam pri unave, neutichajucej bolesti a horucke platia cervene vlajky ... Tak oznacene cize ma sa tomu klast pozornost
@ennylilith ja uz vydrzim do zajtra ked to uz davam tyzden v bolestiach, vymenny si horko tazko vybojovala aj ked uz to mam aj zhorsene predtym som sa aspon lepsie hybala ... Nuz zla liecba spravi obcas vela skody
@ennylilith teplotu som nemala inak diagnózu ano
@martina2001 obvodného lekára môžeš zmeniť najskôr po 6 mesiacoch
tak teplota a chrbat mne nejak nejdu dokopy... ak ti je takto zle, tak prost etreba nabehnut na pohotovost vzdy. Lebo aktualne ist niekam cez beznych lekarov je na nervy. Vsade cloveka vysmeju, objednanie k odbornemu lekarovi je riadny zazitok...
@bebebi ano to viem, ale plati to aj ak som si ho nevybrala a prax len prebral po mojej lekarke? Lebo ved ani neviem kedy ju prebral ci uz je pol roka 🤔
@simca06022011 tak neviem odbornicka ani ja nie som, ale moj nazor ak je kdekolvek v tele silny zapal telo sa brani horuckou najme ak ide o beznu nad 37, ale tiez nie som odbornicka poslat takeho cloveja s novalginom ktory riesi len horucku nie skutocnu pricinu zapal je podla mna fuserstvo ... 🤔
@simca06022011 a na pohotovosti ti vymenny k odbornikovi nedaju cize neviem ci by som tim nieco vyhrala, ale uz zajtra idem k odbornemu snad ma skor da dokopy
@ennylilith na pohotovosti ta hospitalizáciu keď ti je tak zle a v nemockr vysetria a vyliečia.
@ennylilith teplotu môžeš mať aj zo stresu.Ci tam máš zápal zistí neuro na MRI.Daj vedieť ako si pochopila.Ono najprv dávajú lieky, potom infúzie, obstreky, fyzio a často až potom pošlú na MRI a problém môže byť vážny.Uz to absolvovala mama aj ja to máš o zábavu na najbližšie mesiace postarané.Inak Novalgin je fajn liek, ale mne vždy dali aj na uvoľnenie svalstva
@ennylilith na pohotovosti To aspoň uľavia od bolesti obstrek..
@ennylilith podpisovala si u nového lekára dohodu?
@ibrunova nie nespominam si zeby mi nieco daval podpisat
@ennylilith to Ta lieči neurológ či obvodný?
Môžeš lekára zmeniť to sa teda pýtaš?chrbtica je svinstvo poslal Ta na MRI?