Ahojte kocky, som zufala, pravdepodobne zmenim svojho sucasneho gynekologha a neviem sa rozhodnut kam pojdem... zvazujem zariadenie Koch v BA - riesia tam normalnu gynekologiu (prehliadky atd..) ze ano? Neviem ci je nejaky rozdiel medzi Palisadami a tu v ruzinove.....lebo ako pozeram su tam aj tam.... Dalej co som citala na nete Dr. Milly, fakt neviem.,... ale naozaj musim odist o dsucasneho, lebo ma katastrofalnu sestricku a uz to nezvladam.... Viete mi niekto poradit? Mate skusenosti? Moc dakujem 🙂
no toho osm uz aj zavrhla zas ked citam na nete :( takze zatial riesim koch, ale som z toho uplne ze v keli....
ja chodim k Žačkovi, robil kedysi s Millym ale odišiel od neho. Po tom čo sa osamostatnil, jeho chovanie a pristup k pacientkam sa zmenilo velmi pozitovne. Preto som od Millyho presla k nemu, rocny poplatok 60€ ale uz neplatis za nic. Je v Ruzinove. Robi ambulantne aj vysetrenia ktore sa bezne robia na repr.klinikach ako postkoitalny test, a pod.. Ja som k nemu zacala chodit, snazim sa otehotniet takze mozem povedat ze mi dost vychadza v ustrety, snazi sa pomoct a som spokojna.
este zvazujem aj Dr. Kotek co tam unho bol ...