ahojte, mam taky problem, roky som mala vzdy menzes presne na 30den a uz asi 4mesiace mi uplne kolise 8-14 dni pred terminom alebo po je to fakt o nervy , stalo sa mi to od poslednej navstevy i gynekologa mala som silny zapal tak mi dal akesi tabletky silne a od vdety uz je to takto, pytala som sa ho ze mam taky problem ci to nemoze byt tymi tabletkami tak ma vysmial ze tie tabletky su do posvy ze to nemaju nic s vajecnikymi a maternicou a uz to neriesil..:-/ nebola som a ani niesom este tehotna, nebrem ziadnu antikocepciu, nefajcim, nepijem nestresujem, nemala som potrat nic ...je to normalne ze mi to len tak preskocilo ci ?
najhorsie natom je ze niesom z mesta tak nemam velmi na vyber co sa tyka doktora...
dakujem za vase rady...
Akákoľvek zmena v tele - zápal, choroba, cysta, náhle schudnutie, pribratie má za následok meškanie menstruacie...na tvojom mieste by som zmenila lekára - nech máš akýkoľvek vek, diagnózu...lekár nemá právo sa ti vysmiat.
ak si mala pravidelný menzes,dr. by mal riešiť situáciu,prečo sa to zmenilo a kúp si čaj alchemilku a pi dlhodobo ,je dobrý ne ženské veci
Možno je pre teba ťažšie dochádzať ku gynegológovi "do mesta" - ale na rovinu, ako často ku nemu chodíme (ak nie sme tehotné)? Takýto prístup je ponižujúci. Ja som mala s tým tiež problémy a vnútorné sono ukázalo myóm - bola som na operácii a od vtedy prese 28 dní. Aj kalendár by sa mohol podľa mňa riadiť. Zmeň lekára. 🙂 A držím palce 😉
Ja keby som nebola spokojná s lekárom sadnem do auta,autobusu a idem za inym v dnesnej dobe máš kopu lekárov a môžeš si vybrať takého aký ti vyhovuje ja by som nedala len na jeden názor išla by som za iným a nech ma vyšetrí on...Aj doktor sa môže mýliť,mýliť sa le ľudské 😉