Zmena antikoncepcie z Lindynette 30 na 20

erosmal
11. máj 2018

Ahojte. Vie mi niekto poradiť? Až doma som si všimla, že gynekológ mi zmenil HAK Lindynette 30 na Lindynette 20. Pred tým som sa mu zmienila, že bude svadba a že časom by som už s užívaním HAK skončila. No na zmenu ma nijako neupozornil, naozaj iba náhodou som si to všimla.. Čo to pre mňa znamená? Som rovnako chránená aj pri 20ke? Máte niektorá skúsenosti s takouto zmenou? Za odpovede ďakujem.

lienka9
11. máj 2018

@erosmal so zmenou nie,ale ja som brala 20ku pomerne vela rokov a uplne v pohode.maju menej hormonov takze lepsie aj pre telo..

iukas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erosmal
autor
12. máj 2018

@lienka9 ano to znie super, že je tam menej hormonov, ale dočítala som sa že ženy pri takom prechode zvyknú dlho špiniť, a ja si to momentálne nemôžem dovoliť...

krasnanevesta
14. máj 2018

A preco nedvihnete telefon a neopytate sa jeho....mohol sa pomylit. My to tu nevyriesime co myslel doktor a co nie.

erosmal
autor
15. máj 2018

@krasnanevesta Samozrejme, že som tam bola hneď ako to bolo možné no bohužiaľ v piatok poobede už som mu nemala kam zavolať, keďže už neordinoval. Nakoľko Váš veľmi hodnotný komentár mi nijako nepomohol kľudne ste sa ho mohli zdržať. Nepýtala som sa na to čo tým doktor myslel - keby som to chcela vedieť napíšem jasnovidke. Prosto som chcela vedieť aký je prechod zo silnejších hormónov na slabšie - a hlavne SKÚSENOSŤ.