Zmazala som Covid pass. Ako sa preukážem, že som očkovaná?

mauduska
5. aug 2021

Ahojte, mám problém.
Po prvé - nemám covid pass, omylom som ho vymazala. Pozrela som kôš, smsky, maily, nemám ho nikde.
Po druhé - zajtra odchádzam do Talianska. Potrebujem sa preukázať, že som už 2x zaočkovaná, od druhej dávky mám cca 3 týždne, lenže nemám green pass ani digitálny covid preukaz... zatiaľ mi ho nebolo treba a teraz bez covid passu si ich neviem spraviť.
Celý deň sa snažím dovolať na infolinku NCZI (takýto postup je na stránke), lenže sú furt obsadení. Skúšala som aj ministerstvo zdravotníctva a ich infolinku, lenže čakacia doba na linke je vyše polhodiny a myslím, že by mi aj tak nepomohli..

Nemáte niektorá radu / nápad, čo ešte skúsiť? Skúšala som účet zdravotnej poisťovne, lenže som teraz u rodičov (BB) a prihlasovacie údaje mám doma (BA), ani mi nenapadlo ich sem nosiť.
Ešte raz - nemám žiadnu smsku ani mail z testovania, z očkovania... všetko nepotrebné mažem, lenže covid pass som zmazala ako sms omylom.

luxinka777
5. aug 2021

@mauduska pis na fb

janka2501
5. aug 2021

preco nemas apku poistovne v stiahnutu? skus zavolat do poistovne, mozno ti budu vediet poslat do mailu covid pass
@mauduska

mauduska
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkazba
5. aug 2021

cez korona.gov.sk si ho dáš poslať do mailu https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-validate-...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mauduska
autor
5. aug 2021

Ak sa niekto ocitne v najhlúpejšej situácii ako ja, tak cesta je dovolať sa / dopísať buď:
1) NCZI (na fb reagujú tak do dvoch hodín a odkážu vás niekam inam, čo síce nie je ktoviečo, ale aspoň dačo). Nedovolala som sa za celé doobedie ani raz, na ofrmuláre zo stránky korona.gov tiež nereagujú.
2) stiahnuť appku poisťovne. Nemala som prihlasovacie údaje, takže som písala do Unionu do online chatu a odtiaľ mi asi do piatich minút volala pani a inštrukciami, ako si zmeniť prihlasovacie údaje. Potom som si v appke našla digitálny covid pass a z neho QR kód som naskenovala do greenpassu..

andrejka1974
5. aug 2021

@mauduska cez korona gov a hednoducho si ho vytlac