Zmäkčenie stolice po železe

14. nov 2022

Ahojte, poraďte niečo na zmäkčenie stolice…beriem železo a na záchode je to utrpenie 😣…o tom ako ma boli zadok ani nejdem hovoriť….

kabba
14. nov 2022

Mne pomohli ovsene kase na ranajky s lyzicou lanovych semiacok, potom susene slivky a presnidavky so slivkami, do ktorych som si aj physalis davala. A vyhybat sa bananom, cokolade, ciernemu caju…

zuzinapipina
14. nov 2022

Mne lanove zrniecka, aj ovsenne kase...a lanove semiacka som jedavala aj tak, ze som si nasypala lyžicu do úst, rozkusala a zapila poriadne vodou..

aaadkaaa
14. nov 2022

Sirup lactulosa a ked je uz velmi zle, ze je velmi tuha stolica,tak glycerinovy cipok

akvi
14. nov 2022

Vymen železo. Sú také, z ktorých nezapeka.

hyta
14. nov 2022

Mne pomohli kapsule "psýlium dr. Popova" a veľa vody.

luccija
14. nov 2022

Jednorazovo glyc.cipok a potom vlocky, alebo kuo vlakninu v lekarni od Nestle.Lanove semienka musia byt mlete a zalej vodou

veronika3110
14. nov 2022

Lanové semienka

ildiko36
14. nov 2022

Neviem ktore železo berieš ale ja som brala globifer forte a nikdy som od toho zápchu nemala a brala som to 2x denne

nikpa
14. nov 2022

Kúp si Globifer, je to železo ktoré nezapeka. Ja som sa tak ako ty trápila kým som neprešla na Globifer. Dovtedy som chodila na veľkú raz za 10 dní s čipkou a aj to horko ťažko som zo seba niečo malé vytlačila. Odkedy som to zmenila, nemám problém ísť na veľkú aj každý deň.