Zlyhanie imunity

26. mar 2024

Ahojte baby, ako celkom dosť som nahnevaná. Mam problém s herpesom, pri nachladnutí alebo poklesnutí imunity mi vyraší. Už neviem čo a ako si zvýšiť imunitu... namiesto vitamínov v tabletkách som začala používať lipozomalne vitaminy ... obmieňala som drahšie lacnejšie a aj tak sú mi prd platné. Niekto si odkasle a ja to chytím aj z 2 km a ešte plus ten opar.... viete mi niečo poradiť?? Jem kvantum zeleniny tak ja už neviem čo...

katkaseiner
26. mar 2024

ked citis prve svrbenie, daj si B komplex - 1ks kazdy den. Cca polovicu zivota s tym bojujem, raz som ho mala taky mega, ze bol cez stvrtinu nosa, pod nosom a pol hornej pery - a to som mala mat promocie 🤦

autor
26. mar 2024

@katkaseiner užívam dlhodobo B komplex a nič...aký užívaš prosím?

ikonica
26. mar 2024

Kdesi som citala, ze na herpesy je dobre brat L-lyzin... Osobnu skusenost nemam... Este mozes skusit imunologiu...

katkaseiner
26. mar 2024

hej? uf tak neviem...ja len uplne obycajny

lakebabe
26. mar 2024

Bola si u imunoalergo? Ja som toto iste mala sedem rokov dozadu vzali mi testy z krvi a mala som imunodeficit brala som pol roka lieky a potom bol kľud túto zimu zas to isté co ty herpesy nonstop chorá vzali mi minulý mesiac krv a zas imunodeficit tak chodím na injekcie na imunitu. Mimo toho D ecko, Céčko Bkomplex ale ja užívam na imunitu asi všetko co vymysleli a tento rok to nepomohlo

luccija
26. mar 2024

Imunológia, keď máš zle testy môžeš do seba dávať čokoľvek a nepomôže.Chod na krv, testy na alergiu a uvidíš.Mne liečba od imuno veľmi pomohla

autor
26. mar 2024

A to sa tam ako dostanem? Moja obvodná to nerieši... potrebujem výmenný lístok a nejaké prvotné vysetrenia u obvodnej??

jana_eyre_2
26. mar 2024

Vitamín D berieš?

Mne keď ide vyrasit (ja ho nemám na pere, ale pod nosom 😒 vyzerá to ešte horšie, lebo mnoho ľudí netuší že opar nemusi byť len na pere) tak si dávam stále propolis a to mi pomáha, nevyrasi tak výrazne a skôr zmizne.. inak vekom sa mi častost dosť znížila..

jana_eyre_2
26. mar 2024

U imunialergologa ti urobia všetky potrebné vyšetrenia od všeobecnej potrebuješ len výmenný..

lakebabe
26. mar 2024

Chod k obvodnej a povedz ze si chceš dat vyšetriť imunitu. Nech ta už ďalej posunie. Ja chodím na imuno kvôli astme tak ma tam automaticky testovali ale obvodná pomôže

mariazatkova
27. mar 2024

Len prídeš k obvodnej. Povies ze chceš ísť k imunologovi. Dá ti výmenný lístok. Potom sa už len objednať telefonicky alebo osobne