Ahojte baby, ako celkom dosť som nahnevaná. Mam problém s herpesom, pri nachladnutí alebo poklesnutí imunity mi vyraší. Už neviem čo a ako si zvýšiť imunitu... namiesto vitamínov v tabletkách som začala používať lipozomalne vitaminy ... obmieňala som drahšie lacnejšie a aj tak sú mi prd platné. Niekto si odkasle a ja to chytím aj z 2 km a ešte plus ten opar.... viete mi niečo poradiť?? Jem kvantum zeleniny tak ja už neviem čo...
@katkaseiner užívam dlhodobo B komplex a nič...aký užívaš prosím?
Kdesi som citala, ze na herpesy je dobre brat L-lyzin... Osobnu skusenost nemam... Este mozes skusit imunologiu...
hej? uf tak neviem...ja len uplne obycajny
Bola si u imunoalergo? Ja som toto iste mala sedem rokov dozadu vzali mi testy z krvi a mala som imunodeficit brala som pol roka lieky a potom bol kľud túto zimu zas to isté co ty herpesy nonstop chorá vzali mi minulý mesiac krv a zas imunodeficit tak chodím na injekcie na imunitu. Mimo toho D ecko, Céčko Bkomplex ale ja užívam na imunitu asi všetko co vymysleli a tento rok to nepomohlo
Imunológia, keď máš zle testy môžeš do seba dávať čokoľvek a nepomôže.Chod na krv, testy na alergiu a uvidíš.Mne liečba od imuno veľmi pomohla
A to sa tam ako dostanem? Moja obvodná to nerieši... potrebujem výmenný lístok a nejaké prvotné vysetrenia u obvodnej??
Vitamín D berieš?
Mne keď ide vyrasit (ja ho nemám na pere, ale pod nosom 😒 vyzerá to ešte horšie, lebo mnoho ľudí netuší že opar nemusi byť len na pere) tak si dávam stále propolis a to mi pomáha, nevyrasi tak výrazne a skôr zmizne.. inak vekom sa mi častost dosť znížila..
U imunialergologa ti urobia všetky potrebné vyšetrenia od všeobecnej potrebuješ len výmenný..
Chod k obvodnej a povedz ze si chceš dat vyšetriť imunitu. Nech ta už ďalej posunie. Ja chodím na imuno kvôli astme tak ma tam automaticky testovali ale obvodná pomôže
Len prídeš k obvodnej. Povies ze chceš ísť k imunologovi. Dá ti výmenný lístok. Potom sa už len objednať telefonicky alebo osobne
ked citis prve svrbenie, daj si B komplex - 1ks kazdy den. Cca polovicu zivota s tym bojujem, raz som ho mala taky mega, ze bol cez stvrtinu nosa, pod nosom a pol hornej pery - a to som mala mat promocie 🤦