Dobrý, chcela by som sa opýtat, či mate skusenosti s mojim problemom.
Už asi týžden mam zly pocit v krdle ako keby som niečo mala gučo alebo niečo take. Bola som u lekárky ale ona to nejak neriešila. Lezie mi to na nervy lebo sa nemôzem poriadne ani najest bojim sa. Prosim ak môzte poradte.
Čitala som, že to môze byt aj zo stresu.
No neviem lebo stres mavam. Ale snazim sa mu vyhybat. Ďakujem za vsetky rady.
@sara432 ja to mavam casto, par krat do roka. Nikdy som ale nepatrala co to je a nikdy som s tym nesla k lekarke. Ako to pride tak to aj odide. Mavam to tak max 3 dni. Vzdy mam doma jox, streknem si a dufam ze to odide 🙂 Ked som sa stazovala doma rodicom s gucou v hrdle tak mi aj otec povedal ze to mava. Snad to je iba z toho stresu
@zupap aj ja sa bojim. S chebticou som tiez mala problemy velmi ma bolela a pychalo ma tam, isla som k ortopedovy a povedal mi ze on tie bolesti nevidi z chrbtice. Povedal mi ze mam slabe svaly mam cvicit a plavat. A ze tie bolesti mozu byt psychicke problemy. Tak ja neviem co to je.
mozno by bolo na mieste zajst aj k neurologovi, nech ti urobia vysetrenia vsetky co sa daju, takyto problem podla mna nevznikne len tak z nicoho nic
@simonkaa27 ani podla mna. Viem ze raz som to mala ked som bola chora ale preslo to. A tie vysetrenia ma len viec stresuju.
A taky zdravotny pristup ako ke vo Velkom Krtisi je hrozny.
@sara432 lenze len tie vysetrenia ti mozu pomoct posunut sa dalej. Tak vyskusaj ine kliniky, treba skusit aj inych lekarov, lebo niektori su fakt akoze dovidenia, ale nemozes sa vzdat, ked citis ze sa necitis dobre tak to treba riesit
Mám s tým problém 4 roky. Mne to robí tetania, reflux, krčna, stres. Všetky vyšetrenia obehane, a všetko ok. Komplet som celá vyšetrená všade možne.
Mne sa tak prejavuje alergia na niektore potraviny
Určite treba vyšetriť štitnu žľazu, srdce, neurológia, ORL, zubné, gastro, kardiológia, psychológiu, pľúcne.....všade som s tou gučou bola. Čo mne pomáha je termofor alebo hocijaký teplý obklad priložiť na hrudnu kosť, aj na krčnú chrbticu zo zadu . Ona totiž keď je zablokovaná zvykne vyrážať do hrudnej chrbtice a tým sa sťahujú svaly na krku. Preto je to pocit guče v krku. Ja mám disfagiu to je nemožnosť prehltania. Uz viem aj stravu prispôsobiť a zvykla som si. Treba veľmi dávať pozor ako ješ aj jesť v kľude a pomaly. Ak budeš mať otázky kľudne napíš
@tatiana149 Ako sa často sa vám to opakuje a ako dlho trvá kým to prejde ? Dakujem
Moze to byt stitna zlaza, urcite ta nemala lekarka odbit, treba urobit odbery. Samozrejme moze to byt aj zo stresu, ale ak to neprechadza, chod znova k lekarke a nenechaj sa len tak vyhodit.