Zlý kŕčok maternice

milaada
12. nov 2012

Ženy je normálne že vždy keď ma dr.vyšetrí tak slabo krvácam?Stale keď k nemu prídem tak sa ma pýta či som nerodila nedávno....stále keď pozrie na krčok,že je dosť nízko.2 krát mi bral opakovane po pol roku ster z krčka a stale je vraj všetko o.k. o babatko sa snažíme už rok a stale nič ale stále je všetko o.k.

lubena00
12. nov 2012

Ja by som zmenila doktora 😉

sendy182
12. nov 2012

@milaada zájdi za neakým odborníkom...........ako si to vysvetľuje tvoj gynlekár?a čo krvné testy, USG..........podľa mna to nie je v poriadku.........pri milovaní je to OK?

milaada
autor
12. nov 2012

@sendy182 pri milovaní je to v poriadku len keď idem k dr. a roí mi vaginalny utz vždy slabo krvácam niekedy aj 4-5 dni.... ☹

milaada
autor
12. nov 2012

keď som mu povedala že už rok sa snažíme o babätko a stále nič,tak vraj on nevidí žiaden problém ale že počkáme ešte pol roka a potom tomu nejako pomôže....no ja som sa už objednala k druhému dr. sú tu maminy ktoré sasnažia pol roka a už je to dlho a mi rok a ešte ďalej čakať? 😒

sendy182
12. nov 2012

@milaada fakt skús iného lekára...........možno ma iné metódy.................................skrátený krčok v tehotenstve je problém väčšinou ho zašívajú..........robili ti cervikometriu?

milaada
autor
12. nov 2012

@sendy182 nie,nie ja niesom tehotná len sa snažíme o bábo.....len keď som prišla k dr. tak sa mi opýtal či niesom po pôrode lebo sa mu ten krčok nepozdáva.....

sendy182
12. nov 2012

@milaada veď to 😠 ...v tehotenstve je skrátený krčok problém...........možnosť potratu alebo skoršieho pôrodu............je to id neho pekné že sa mu nepozdáva no mal by to riešiť.......to nie je banálna vec.............držím palce.............pol roka by som určite nečakala....je to tvoje zdravie........ 😉