mám asi týždeň žltý povlak na jazyku a neviem prečo,neviete mi poradiť,čo to može byť?Kdesi som sa dočítala,že to može znamenať,že možem mať chorú pečeň,hm... 😒
@anjelicek26 minulý týždeň som mala koprivku,myslíš,že to može mať nejakú súvislosť?
jazyk je zaciatok creva, takze moze to byt problem v zaludku, skus dat probiotika aspon tyzden a uvidis. Ale dok, aspon zavolaj co na to povie. 😉
@katren naco zbytocne zahlcujes temu potom je tu zbytocne vela prispevkov o nicom resp. mimo temu a ked to bude niekto nabuduce hladat tak sa bude preklikavat cez taketo zabomysie odkazy...
k otazke... skus si nasadit pecenovu dietu a este by som ti poradila caj z ostropestrec mariansky... k diete postaci vynechat vyprazane jedla, kavu, cokoladu tucne veci ako syry s vys. obsahom tuku, udeniny a pod...
ta vyrazka tiez s tym moze suviest... u svojho obvodaka by som si dala potom urobit pecenove testy a v pripade ze budu zvysene testovanie na EVB virus.. resp. teda mononukleozu... nemala si v poslednom obdobi anginu ci zvacsene uzliny nebrala si na to ATB nemala si zvacsene uzliny
@klara9
@maznacik007 máš pravdu,asi 3týždne dozadu som mala angínu a brala antb Penicilín 750,už som našla aj na nete,že to može byť po antb,tak skúsim tie probiotiká a uvidím,lebo iné ťažkosti ani nemám,len ten žltý jazyk,tak som sa troška zľakla.ďakujem za info.A ktej katren,všimla som si že je na viacerých stránkach,to je tak keď sa niekto nudí a sedí celý deń na koníku a prispieva svojimi nezmyslami do témy.Možno ju za to platia 😀
@kukinkova kludne to mohla byt mononukleoza a kedze je to virusove ochorenie ked sa nasadia atb na neho tak moze sa stat ze sa vyhodi vyrazka...
chod k lekarke daj si urobit pecenove testy lebo fakt to mohla byt skryta mononukleoza.. preventivne si dovtedy davaj caj z ostropestrec mariansky b complex a pecenovu dietu
@kukinkova - moze to byt aj bakterialna infekcia, soor, na to treba nico na plesne, nabehni do lekarne, oni ti uz poradia.