Žlté zuby a drogy - skúsenosti

30. jan 2021

Ahojte, kamarát ma dlhodobo psychické problémy, vyzerá, že je vyhoreny atď. Je právnik a má toho veľa. Z času na čas potrebuje moju ,,terapiu" ,príde sa vykecat a tak. Minule som si všimla, že on, čo mal vždy ukážkové zuby, ma ich úplne žlté, zničené. Behom chvíle, v lete ich mal na 100% ešte krásne. Mal aj nejaké tyky zvláštne, ale rozprával ako vždy úplne vecne a prítomne. Baby, ja sa veľmi bojím, keďže nemám s drogami skúsenosti, ani nikoho takého nepoznám, Len tie tyky ma znepokojujú a aj tie zuby . Čo poviete, je možné, že niečo berie? Narovinu sa ho to opýtam, až keď si budem viac menej istá. Ďakujem za pomoc.

teosebastian
30. jan 2021

Podľa mňa, keď ste si blízki, tak by si svoje obavy mala s ním riešiť otvorene.

ninusa221
30. jan 2021

Tiky ma aj mija sesternica tie je trochu psycho ale chodi ku psychologicke ale neberie drogy... ja fajcim cigy a mam žlté zuby tak nechapem ako si prišla na to že hned berie drogy poznam jedneho feťaka a ten ma ukážkové zuby😃

autor
30. jan 2021

Ja viem, že otvorene, ale nie je na tom naozaj psychicky dobre a bojím sa ho toto narovinu opýtať, samozrejme, budem ho konfrontovať, ale opatrne. Moja žiačka, ktorá abstinuje, bola niekoľko krát na liečení vravela, že ich má žlté z toho. Jej sa pýtať nebudem určite na nič, pretože pripomínať jej to, by bolo ešte horšie.

ninusa221
30. jan 2021

Inak ked ma tie tiky je na to dobry olej ako pchať do seba lieky 🙂

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. jan 2021

@taskataska Nie, nie je v mojich očiach fetka, mám o neho strach, to je celé. Prišla som o brata, tak som opatrnejšia a dávam väčší pozor na všetko. Brat sa nečakane, no neskôr úplne s jasným cieľom obesil.. prehliadali sme dlho všetky náznaky... A u dentalnej bol.. aj v tejto dobe ..

vollino5
31. jan 2021

Podľa mna je najlepšie sa s nám otvorene porozprávať, než špekulovať lebo ta to dovedie do záhuby (obrazne povedané)

thewitch
31. jan 2021

@taskataska ty si taká trúba a takých ako ty je na koníku mnoho.... 🙄 Keď sa človek bojí tak niekedy aj na najhoršie myslí lebo mozog sa pripravuje aj na túto možnosť skutočnosti ktorú by sa dozvedel a potom je ľahšie sa s tým vysporiadať....

marca12
31. jan 2021

Aj ja mam zlte zuby pre boha a nikdy som nedrogovala. Mozno vdaka psychike kasle na hygienu. Nemas to overene a takto verejne o nom pises. Co ak si tu nejaka matka spozna syna ... opatrne s takymi info. Narovinu sa ho opytaj a ries s nim.

autor
31. jan 2021

@marca12 nespozna, lebo nie všetky veci sú pravdivé a tam to nebolo len o zuboch, už som sa s ním rozprávala..

autor
31. jan 2021

@marca12 a ďalšia vec, človek, ktorý je závislý sa nikdy neprizna.. ale ak poznáš niekoho závislého, nechám si poradiť..

ticko
31. jan 2021

No a čo ti povedal nie je chorý? Lebo ja som fajčila 30rokov a zuby mi o žltli až po chorobe

petkasaurus
31. jan 2021

Ja som mala spoluziaka a nieco bral, uz neviem co.. A mal zlte zuby, to spoluziacka vravela, ze z drog a uz ich nikdy nebude mat biele.. Moc som nepomohla, len som si na to spomenula hned.

autor
31. jan 2021

@ticko ja sama fajčim a zuby mám žlté, to nebolo len o tom .. A chorý nie je, sklamala som ho tým, že som sa také niečo spýtala, ale zároveň bol rád, lebo videl že sa o neho bojím naozaj ..