Žltá riedka stolica

minibabygirls
12. júl 2015

Ahojte mamicky idem o pomoc od rana je my strasne zle boli ma brucho do toho teraz ide zimnica proste odpisana som total stolica riedka jak voda neviem ci to neni s plesniveho syra lebo posledne dni som ho jedla 3dni po sebe neviem ake tabletky mam brat ked ze kojim 😷😷😷😷😷😷 prosim o rady a vobec neustupuje hnacka co zjem to aj vyprazdnim

elian
12. júl 2015

Najlepšie SMECTU ........ vôbec sa nevstrebáva do tela, pôsobí len v čreve a k tomu probiotiká 😉 napr. linex

kladina
12. júl 2015

Mne vzdy zaberie zivocisne uhlie, carbosorb,alebo sa predava pod inymi znackami. Nic lepsie na pokazeny zaludok nepoznam....ak to ale nie je salmonela...drzim palce!

veriiii
12. júl 2015

ak mas takuto stolicu a hlavne teploty ide najskor o bakterialnu infekciu z pokazeneho jedla.moze ist o salmonelu!.v tychto pripadoch treba preliecit aj antibiotikami..ako prva pomoc posluzi smecta a striedat s hylak..ale k lekarovi by som isla co najskor..

marbalulka
12. júl 2015

na to pomaha smecta, my mame radi cierne uhlie, probiotika a hlavne diéta. nic mastne, sladke, tazke.. zlta je preto lebo crevny trakt je niecim infikovany a nestihaju sa vstrebavat tuky, pri salmonele byva zelena, my sme napr. takuto zltu mali pri rotaviruse

lilimoni
12. júl 2015

Smectu a zajtra utekaj k dr ci to salmonela nie je 😖

minibabygirls
autor
12. júl 2015

Teraz som bola na veci ide o stolici zltu strasne zapacha velmi sa bojim ci daco vazne lebo lebo zas zacina mi byt zle zajtra odem k dr

mamadoma
12. júl 2015

Čierne uhlie a diétu a veľa piť, hnačka dehydruje.

lilimoni
12. júl 2015

@minibabygirls podla mna ten syr ti narobil riadny pruser v tele. Spluziacka na zakladke mala salmonelu a mi vravela, ze krce a zelena, niekddy horcicova hnacka 😖 radsej hned rano chod k dr.

minibabygirls
autor
12. júl 2015

Sa bojim ci ne rakovina

minibabygirls
autor
12. júl 2015

No parada a este dieta mam och boze

lilimoni
12. júl 2015

@minibabygirls skor pankreas. Pri rakovine by som skor krv cakala v stolici.

minibabygirls
autor
12. júl 2015

@lilimoni zelenu som este nemala

minibabygirls
autor
12. júl 2015

A jedlo neudrzim v sebe lebo hnackujem

elu46
12. júl 2015

Môj 6-ročný synovec sa dnes vrátil z nemocnice. Mal súčasne rotavírus aj salmonelu - chudáčik. Pri salmonele býva stolica s prímesou krvi. Ak máš, môžeš si dať aj nejaké lieky na hnačku (napr. endiex)
A mimochodom pri dojčení sa plesnivé syry neodporúčajú, ak si to dobre pamätám.

lilimoni
12. júl 2015

@minibabygirls radsej chod k dr. ci ti ten syr volaco nepodrazdil 🙂 a hlavne nestresuj 🙂

minibabygirls
autor
12. júl 2015

Ved v tej stolici mam cervene kusni teraz neviem od coho

lubkalubka1
12. júl 2015

neboj sa, ide určite o bakteriálnu infekciu, pretože stolica zapácha, probiotiká - hylak alebo linex, smecta a čierny - pigy čaj, drž diétu, nesmieš hlavne mliečne výrobky, tie hnačky zhoršujú a diétnu stravu až kým sa stolica neupraví. A zajtra choď na výter. Nemusí ísť práve o salmonelózu, ale sú aj iné infekcie, keď píšeš, že to má byť možno z plesnivého syra - listerioza by to aj mohla byť a to by mohlo byť vážnejšie, takže zajtra k lerárovi musíš ísť, toto ochorenie vzniká napr. aj zo syra al. zo zle upravených výrobkov, napr. aj z kuraciny...

miskaska
12. júl 2015

@minibabygirls najskôr nejaká viroza a nie rakovina. Veľa pi, hylak, smecta, hnačku zastaví aj imodium, síce nelieči...ale pomôže. Nasad diétu o pár dní si ok a hlavne nepanikar. Takéto črevné problémy, sú v letnom období časté.

minibabygirls
autor
12. júl 2015

No len aby bo revem jak male decko

veriiii
12. júl 2015

@minibabygirls ak mas podozrenie na rakovinu hrubeho creva?..tam su dlhodobe kazdodenne teploty,dlhdobo sa strieda hnacka a zapcha, nevysvetlitelna unava, nevysvetlitelne chudnutie..v prvom rade co najskor k lekarov na vysetrenie, pri takej hnacke ti hrozi dehydratacia,tvoje telo nevie vstrevabavat vodu plus stracas mineraly ako draslik, sodik a podobne..vsetko potrebne pre telo.cista voda neurobi automaticky dobre,kedze nenahradi statene mineraly..apson neperlivu mineralku,ale neperlive sportove napoje. najlepsie rehydratacne roztoky z lekarne a striedat smectu a hylak..ale ak ide o bakterialnu infekciu,tu treba preliecit antibiotikami.

miskaska
12. júl 2015

@minibabygirls kup si rehdratacny roztok...ja som mala minule virozu a pomaha to.

bonaqa2013
13. júl 2015

@minibabygirls SMECTA.

mmoni89
13. júl 2015

@minibabygirls cez leto býva veľa črevných problémov rôzneho pôvodu, určite hneď nerob paniku, jaj čo som si ja užila s hračkami. Ako baby radili treba dať čierne uhlie, smectu, ak sa stav nezlepsuje lekár. Ja som raz mala črevnú virozu ktorej som sa nevedela zbaviť dva týždne a niekoľko mesiacov som sa dávala do poriadku

modrofuzik11
13. júl 2015

smecta. a ta je dobra aj pre deti. najlepsie, ked ju das do 1 deci coly... 🙂

minibabygirls
autor
13. júl 2015

Ahijte zienky hlasim sa bola som dr vysledky zajtra dal mi uhlie zivocisne a probiotika tak uvidim inak dakujem za pomoc uvidim zajtra co povie dr ale ste skvele cenim si to

charlie1980
13. júl 2015

My sme sa teraz vratili so synom z nemocnice. Najprv som mala hnacky ja, potom to chytil aj on. 41 teploty a Zelene stolice s primesou krvi. Tak isto aj u mna s primesou krvi. Syn (20mes.) bol dehydrovany. Takze velky pozor aj na seba, aj na deti, moze to mat aj tazky priebeh, ak by bolo nieco vaznejsie. Casto umyvajte ruky aj detom, My sme mali infekcne, CRP 56!

minibabygirls
autor
13. júl 2015

Moj maly zatial to nema iba ja

marbalulka
17. júl 2015

@minibabygirls tak ako dopadli tie vysledky??

minibabygirls
autor
17. júl 2015

Vsetko je poriadku chvala bohu dakujem pekne za pomoc uz sa to upravilo