Zlomený zub až po ďasno

20. sep 2020

Máte niekto skúsenosti?Zlomil sa mi 6 zub z jednej strany až úplne po ďasno je šanca, že mi ho dokážu domodelovat z bielej plomby, implantát a náhrady odmietam.Podla mňa je to obrovská plocha a časom ten tlak nevydrží a zvažujem vytrhnutie.som objednaná na konzultáciu zaujímajú ma Vaše skusenosti?

marca12
20. sep 2020

Nedavaj vytrhnut. Ano,dokazu ti domodelovat,ak mas moderneho zubara. Ti stari paprdovia vsetko trhaju.

tslobik
20. sep 2020

Tak ja mam opačný problém, chcem trhať a ani za svet. Ale asi mu poviem ze mu nič nezaplatím, tak snáď vytrhne. Bud ti navrhne korunku alebo do model.podla rozsahu.

vulka
20. sep 2020

Prečo trhať? Veď zubár Ti môže urobiť keramický.

patys123
20. sep 2020

Co si predstavujete pod slovom nahrada? Domodelovany zub je vlastne tiez nahrada a je otazne ci pri takto zlomenom zube to je dobre riesenie. Korunka je istejsia, no tiez to musi posudit lekar ci sa da...a ak nie tak potom mostik, stale lelsie ako diera

oli18
20. sep 2020

Ja som mala rovnako zlomenu stvorku, isla som ho vytrhnut. Lekar ma prijemne prekvapil, ked mi ho nevytrhol a urobil kovokeramicku korunku.

limetka69
20. sep 2020

Ja mam prednu trojku takto dorobenu.a je na nepoznanie od zvysnych zubov. Vdakabohu, ze sa takto zlomil, bolo to ovela lacnejsie, kedze mi do toho dala taky klinec a vymodelovala zub. (ma 70r moja zubarka, to na margo prveho komentu)