Zlomený zub a krvácanie

sarty21
13. feb 2016

Ahojte! mám takýto problém: Včera (piatok poobede) sa mi zlomilo zo zubu ktorý som mala pred asi tromi týždňami opravovaný. Začala mi z neho tiecť krv tak som jazykom nahmatala ktorý zub to bol. Na moje prekvapenie na mieste kde zo zubu chýbalo nebola diera!! v zube som mala ako keby bublinu plnú niečoho. Myslela som si že hnisu, ale mama mi povedala že to asi nie kedže necítim žiadnu bolesť ani nič. No dnes ráno pri raňajkách mi tá bublina alebo vačok v zube praskol a ostala tam diera a tiekla z nej kopa krvi. Momentálne to netečie ale som šokovaná nakoľko som sa s niečim takým nikdy nestretla. Neviem či to neni vážne a či možem čakať až do pondelka kým navštívim svojho zubára. Nikde som na nete nič o podobnom probléme nenašla. Tak sa pýtam Vás máte niekto podobné skúsenosti? Viete čo by to mohlo byť ? Ďakujem za každú radu

janinah
13. feb 2016

môžeš čakať,dezinfikuj si ústa,vyplachuj po jedle ústnou vodou

sarty21
autor
27. apr 2016

nakoniec sa tá bublina spravila kvoli tomu že sa mi zub zlomil až pod ďasnom. dal mi tam liečivú vložku a už to mám aj opravené. len dufam že to niečo vydrží teraz.