Ahojte mam zlomeny predny zub ( dvojku) uplne pri dasne, zub je uz asi mrtvy no cele zle je. Konecne som sa odhodlala ist k zubarovi ,,emocionalne" ale chcela by som sa spytat, ci nemate skusenost co to obnasa. Ako sa to riesi. Zub bude musiet ist asi cely prec a teda bude sa tam musiet dat nejaka nahrada, takze implantat? Su aj ine moznosti? Ako sa cca pohybuju ceny? Dakujem
Áno Koreňovy nadstavec je najlacnejšia alternatíva alw nemusí byt tá možnosť k dispozícii. Potom sa dá spraviť mostík ale musía sa obrusit aj ďalšie dva zuby čiže jednotka a trojka ak by zub bol vytrhnutý. Cena mostíka by som povedala že sa už vyrovná aj cene jedného implantátu ale môže to byt všade rôzne.
Ja som mala takto nalepenu nahradu na jednotke hadam 20 rokov. Za ten cas sa mi asi 2x uplne uvolnil a dr mi ho prilepil znovu. Je to najjednoduchsie a najlacnejsie riesenie do doby, kym sa neznehodnoti koren.
Dakujem vam damy 🙂
@kikusikkk ahoj môžem sa opýtať ako si dopadla ? Riešim momentálne to isté
@kikusikkk ak je zdravý koreň dá sa aj koreňový nadstavec. Ak nie bud implantát alebo mostík . Ceny sú všade iné.