Ahojte prosím Vás je tu niekto kto mal zlomený členok a v ňom aj sroby a vedel by mi poradiť aké vitaminy jest a ako cvičiť stuhnutu nohu? Zlomila som si ju pred mesiacom a pol operovali ma a pred týždňom mi dali dole dlahu a doktor povedal nech s barlami urobím tri kroky denne a cvičím vyberať srob mi budu o mesiac.. Mne sa ale vôbec nedarí cvičiť mam pocit ze noha je z kameňa a keď trochu cvičím a mam ju položenú na zemi keď sedím dlhšie noha večer strašne opuchne je horúca a veľmi bolí až páli a pred dvoma týždňami to bolo tak zle ze som dostala zimnicu a teplotu a všetky kosti ma zrazu boleli.. Neviem co robit lebo na ňu sa nepostavím a bojím sa aby som ži ju zas nezlomila alebo neroztrhla šľachy. Ale ak to do operácie trochu nerozcvicim doktor povedal ze to bude potom na rehabilitaciach veľmi zle..
Ahoj,ja som nedávno bola v podobnej situácii. Až na to, že som zlomeninu zistila až 3 mesiace potom,ako som si podvrtla nohu.
Odporúčam ti brať Aescimax, wobenzym a na posilnenie sprej Devit.
Na opuch a bolesti som vyskúšala vyše 10 krémov a gélov, mám doma hotovú lekáreň, ale najviac mi pomohol sprej Elmetacin a krém Aulin.
@jaja20 ďakujem
Rok dozadu som mala zlomený členok, ale bez operácie ...treba cvičiť denne aj nariadené rehabilitácie, za pol roka som bola fit, nebrala som žiadne vitamíny
@lenka59282 skus obklady z korena kostihoja.
Dcera mala utrhnute 3 upony zo styroch a velmi jej to pomohlo.Je mazlavy, ako zabi sliz,ale pomaha.
Narezat na platky,prekryt vlhcenym servitkom a obviazat.To co bude naviac daj do pohara a zalej alpou.Vznikne chladiaci balzam s liecivymi ucinkami.
@tundra kde zoženiem koren kostihoja
@lenka59282 suseny aj v lekarni,ale lepsi by bol cerstvy vykopat.Rastie okolo ciest,na lukach v sadoch.Cim väcsia rastlina,tym väcsi koren.
Treba zobrat krompac a ryl,koren byva hlboko.
Popros niekoho z rodiny,nech ti vykope,ostatne zvladnes doma sama.
@marcellka32 Dobrý,mne dali dole ortézu pred týždňom,som po operácii členka a ešte aj z kolena mi vyberali, štep z kosti,a vkladali do členka,viem sa postavit na barle francúzske,ale nespravím prvý krok,bojím sa že si ho opäť poskodim,s nohou cvičím,ale barle neviem sa rozhýbať.Pouzivali ste nemecké niekto?
@adypex3 dobrý deň Ja mam tiež nemecké bojím sa postaviť na nohu je ako z kameňa cvičenie nepomaha
Krém kostihoj, vnútorne brat K, D,C
Ja som bola najprv dole na klasických podpazusnych barlách, potom až francuzske
@marcellka32 skúšam ich ale nemám istotu stability,noo do pondelka musím vydržať na nemecké späť,, áno kostihoj je fajn
@lenka59282 skus pozriet na youtube, vela fyzio aj zahranicnych, tam dava rozne cviky.