Ahojte, píšem opäť ešte mám na vás jednu otázočku. Nájde sa tu niekto kto mal operovanu a zlomenú chrbticu ? Čokoľvek, či stavce, či panva je to jedno čokoľvek. Ako dlho sa Vám to hojilo? Vopred ďakujem za vaše info.
Susedka mala operovanú chrbticu po úraze, zlomené stavce, liečila sa rok. Ale neviem či sa to dá porovnať úrazový a neúrazový stav.
Oco mal úraz. Spadol na chrbát, mal operované dva stavce. Rok sa liečil.
@ludmilusik ahoj, môj má rovnako síce viac aj iných zlomenín ale hlavne ide o tu chrbticu. Bol v nemocnici ? Ak áno, ako dlho ? A boli aj nejaké komplikácie ?
@anka712 no tak teda rok musí určite rátať, po operácii (záleží ktorá časť chrbtice) sa často nemôže aj pol roka sedieť... čo sa týka liečenia, určite sa pokúšajte vybaviť NRC Kováčová, nie Marina a iné liečebné domy na Kováčovej, priamo centrálne NRC je top. Aj ja som tam bola a pomohli super. Držím palce
@anka712 ahoj opäť ti odpisujem ja....suseda mala odlomené z platničky - tak ju operovali.....no nakoľko sa vytvorili výrastky a mala bolesti - tak teraz bola na ďaľšej operácii....túto druhú mala po 3rokoch....teraz čaká na kúpele...veľmi na druhú ísť nechcela a aj to dosť odkladala, lebo čo s ňou bola jedna na operácii prvý krát, po druhej už ani nechodila....ono chrbtica sa zrovna porovnávať nedá - lebo tam záleží hlavne čo s sa operuje a na akom mieste a rovnako aj kto operuje - keďže je problém nepoškodiť miechu.....takže ocinovi budú nakoniec operovať aj chrbticu? ak bude už ako tak ok - vybavte NRC v Kováčovej - na rehabilitácie