Ahoj baby, potrebovala by som poradiť.... Včera ma pustili domov z nemocnice po operacii trojitej zlomeniny píšťale v nohe. Mám v nej titánové šrúby, rany zosvorkované, miesto sádry iba sadrovú dlahu a na nej normal plus elastický obväz. Pri prepúšťaní mi ale nikto nepovedal nič čo s tou nohou!!!! Bo jedna známa vraj to doma rozbaľovala, kúpala v repíčku , menila obväzy a dezinfikovala ranu. Mám sa tiež o to starať alebo nechať tak? Ak máte s t niektorá skúsenosti tak poradťe prosim...
Pozri si prepúšťaciu správu.
Vsak zavolaj tam kde ti to robili a spýtaj sa. A v prepúšťacej správe musis mat napisane co dalej
Ahoj ja som si kupila Aescin Forte 30 mg a brala som 2×2 tablety a natierala som si carmaferol regular. Aescin na opuchy a regular na jazvu. Pomohlo ale Aescin forte mi doporucil lekar chirurg a carmapherol obvodny
Ahoj Deniska,
ked su este stehy, treba to nechat odpocivat...
ale mozhol by ti pomoct napriklad uz tu spomenuty aescin https://aescin.sk/.
Pomaha na opuch a zapal po operaciach, lepsie sa po nom vstrebavaju podliatiny...
@deniska9292 ak lekar nic nepovie, tak sa treba opytat. Ja viem, ze obcas clovek zabudne pri tom vsetko, ale tak zavolat sa tam da vzdy....mala som srobovany clenok, ale robila som iba to co nakazal lekar a nie to, co niekto poradil, lebo to robil on. Kazda zlomenina je ina. Urcite by som znovu kontaktovala lekara...alebo sa opytat v lekarni, co by oni odporucili, ci si mas davat nejake lieky alebo nieco od opuchu
Tak to je blbe ze ti to nepovedali. Predpokladam ale ze mas stehy a dovtedy nesmies s ranou nic robit. Ja mam to iste co ty len po operacii clenka, mne doktor kazal dat kazdy den dolu tu dlahu a nohu precvicovat. Ale s pistalou to uz bude asi o inom. Mne ked vybrali stehy tak sa chodim normalne sprchovat s tou nohou, len na nu nesmiem dostupovat 6 tyzdnov.