Zienky uz asi od novembra si neviem poriadne sadnut na zadok.Po vsetkych vysetreniach mi nakoniec zistili ze mam zlomenu kostrc ktora je zle zrastena..a ze mi s tym nevedia pomoct.V r.2016 som porodila dceru a zdalo sa mi ze je vsetko v pohode len v tehotenstve som mala silne bolesti krizov.Porod bol v pohode.Len v novembri 2017 po 3h sedenia na tvrdej stolicke mi zacali tie problemy..😣 ma niekto podobny problem a ako to riesi?
@karincisarikova no bola som na chirurgii a ze je to starsia zlomenina zle zrastena a ze s tym mi nevie pomoct..a ze operaciu neodporuca.A na bloknuty nerv sa co berie nahodou nevies poradit?A ta tvoja znama v pohode po operacii?Ona to asi riesila ked si to zlomila nie?Ja ked tak rozmyslam moj jediny tazky pad som mala pred 5r na korculiach ked som bola v zahranici tak som spadla ze som bola tam dole sama modrina a asi 4dni som si nesadla na zadok.Len ja som to potom neriesila kedze sa mi to zahojilo.Este ma napadlo ze tehotenstvom sa mi tam mohlo nieco narusit.
@lucylucka Ahoj,ja som fyzioterapeut a myslím ze by mohlo pomoct osetrenie panvoveho dna podla Mojzisovej.Hlavne po padoch, porodoch, urazoch v oblasti kostrce byvaju svaly v spazme, to provokuje dalsie prejavy ako bolest, dyskomfort, bolestiva menstruacia, atd. Cvici sa az po vysetreni a osetreni danej oblasti. Pracujem v BB ak by si chcela.
@lucylucka ako si to vyriešila
Ahoj, možná je to bloknuty nerv a vystřeluje ti to do kostrce. Moje kamarádka si ji zlomila a ani na WC nemohla sedět nakonec ji to operovali a už v pohodě. Myslím že je to spíš nervového původu.