Zlomená kostrč, ktorá je zle zrastená

lucylucka
2. máj 2018

Zienky uz asi od novembra si neviem poriadne sadnut na zadok.Po vsetkych vysetreniach mi nakoniec zistili ze mam zlomenu kostrc ktora je zle zrastena..a ze mi s tym nevedia pomoct.V r.2016 som porodila dceru a zdalo sa mi ze je vsetko v pohode len v tehotenstve som mala silne bolesti krizov.Porod bol v pohode.Len v novembri 2017 po 3h sedenia na tvrdej stolicke mi zacali tie problemy..😣 ma niekto podobny problem a ako to riesi?

karincisarikova
2. máj 2018

Ahoj, možná je to bloknuty nerv a vystřeluje ti to do kostrce. Moje kamarádka si ji zlomila a ani na WC nemohla sedět nakonec ji to operovali a už v pohodě. Myslím že je to spíš nervového původu.

lucylucka
autor
2. máj 2018

@karincisarikova no bola som na chirurgii a ze je to starsia zlomenina zle zrastena a ze s tym mi nevie pomoct..a ze operaciu neodporuca.A na bloknuty nerv sa co berie nahodou nevies poradit?A ta tvoja znama v pohode po operacii?Ona to asi riesila ked si to zlomila nie?Ja ked tak rozmyslam moj jediny tazky pad som mala pred 5r na korculiach ked som bola v zahranici tak som spadla ze som bola tam dole sama modrina a asi 4dni som si nesadla na zadok.Len ja som to potom neriesila kedze sa mi to zahojilo.Este ma napadlo ze tehotenstvom sa mi tam mohlo nieco narusit.

sirokez
17. máj 2018

@lucylucka Ahoj,ja som fyzioterapeut a myslím ze by mohlo pomoct osetrenie panvoveho dna podla Mojzisovej.Hlavne po padoch, porodoch, urazoch v oblasti kostrce byvaju svaly v spazme, to provokuje dalsie prejavy ako bolest, dyskomfort, bolestiva menstruacia, atd. Cvici sa az po vysetreni a osetreni danej oblasti. Pracujem v BB ak by si chcela.

katarinkacat
2. nov 2023

@lucylucka ako si to vyriešila