Zlezený necht

novamamima
10. dec 2018

Ahojte poradte mi prosim, zisiel mi na nohe necht je tam uz novy len je taky malinky a makky a je to citlive na dotyk teda aj ponozka mi troska vadi. Viem povuete nenos ponozky, no ked sa da tak ano ale neda sa cele dni byt bez ponoziek a topanok. Urcite ste to mnohe zazili a teda mate nejake rady co na to. Ked to prelepim naplatou mam pocit ze je to potom este citlivejsie.

renirv
10. dec 2018

Keby si si skusila dat do ponozky nieco tvrdsie v tvare nejakeho obluka aby ti to drzalo tu ponozku nad tym a nedotykalo sa to prsta

novamamima
autor
10. dec 2018

@renirv no to by som aj chcela vediet co by sa dalo pouzit 😁

solim59
11. dec 2018

@novamamima kedy ti ten nech zliezol?

novamamima
autor
11. dec 2018

@solim59 asi tak tyzden max 2

solim59
12. dec 2018

Tak to ešte nemáš nový narastený necht. To je len taká mäkšia blanka, ktorá chráni mäso , ktoré bolo pod nechtom , proti infekcii. Orginál pevný necht ti ešte-len začne pomaly rásť. Mne sa strhol nechet niekedy v júli a doteraz mi nenarástol ani len do polovičky . 😎

novamamima
autor
12. dec 2018

@solim59 Ved to 😕 je to velmi citlive a viem ze este niekolko tyzdnov bude 😕 keby aspon bolo leto tak by sa dalo chodit naboso ale teraz.... a ja som este taky zmrzliak ze najradsej mam nohy v teple. No uz to len nejak pretrpiet 😕