Ahojte poradte mi prosim, zisiel mi na nohe necht je tam uz novy len je taky malinky a makky a je to citlive na dotyk teda aj ponozka mi troska vadi. Viem povuete nenos ponozky, no ked sa da tak ano ale neda sa cele dni byt bez ponoziek a topanok. Urcite ste to mnohe zazili a teda mate nejake rady co na to. Ked to prelepim naplatou mam pocit ze je to potom este citlivejsie.
@renirv no to by som aj chcela vediet co by sa dalo pouzit 😁
@novamamima kedy ti ten nech zliezol?
@solim59 asi tak tyzden max 2
Tak to ešte nemáš nový narastený necht. To je len taká mäkšia blanka, ktorá chráni mäso , ktoré bolo pod nechtom , proti infekcii. Orginál pevný necht ti ešte-len začne pomaly rásť. Mne sa strhol nechet niekedy v júli a doteraz mi nenarástol ani len do polovičky . 😎
@solim59 Ved to 😕 je to velmi citlive a viem ze este niekolko tyzdnov bude 😕 keby aspon bolo leto tak by sa dalo chodit naboso ale teraz.... a ja som este taky zmrzliak ze najradsej mam nohy v teple. No uz to len nejak pretrpiet 😕
Keby si si skusila dat do ponozky nieco tvrdsie v tvare nejakeho obluka aby ti to drzalo tu ponozku nad tym a nedotykalo sa to prsta