Baby prosím Vás tie ktoré máte zle zrastenú maternicu po cisárskom (teda tenkú jazvu) a chceli ste ďalšie bábätko, riešili ste to nejakou operáciou? Ďakujem
@noni99 Treba zmeniť doktora teda.
@zuzuliatko81 uz mam iného a ten hovorí to isté že pokiaľ sa moc ne otvára netreba s tým nič robiť.
@noni99 Aha, tak hadam vedia co robia. Mne sa to sice neotvara ale dr. mi nedporuca dalsie tehotenstvo preto som chcela vediet ci to niekto riesil operacne.
@zuzuliatko81 a tebe co nato prosím ta povedal? Keby si bola tehotná môže sa niečo stať?
Ako to zistili, ze je zle zrastena? Cez sono?
@noni99 ze sa mi ten rez moze potrhat a mozem vykrvacat
@jankaga
ano na sone to zistili.
@zuzuliatko81 no asi je už len na nás ci to riskneme 🙂 . Ja aj napriek tomu chcem, teda ak nám to bude dopriate.....
Ja som mala zle zrastenu plus sa mi neujali vnutorne stehy. Akurat som 10 dni po operacii :-/ nic prijemne damy :-/
@noni99 no ja nebudem riskovat, Pri prvom tehotenstve som mala plno komplikacii, takze ked sa k tomu prida este toto tak to moze dopadnut vselijako.
@noni99 chceli sme ze babetko a ked by robili cisarak pri konci by poriesili vsetko. Zial chirurg nam povedal ze tehotenstvo neodporuca, ze to rana nevydrzi. Tak som absolvovala operaciu brucha (rany) a ked sa zahoji az budeme skusat. Kazdopadne moj nazor bol tehotenstvo ale odbornici poradili. Cize ak mate problem s ranou rieste s odbornikom. Moze sa stat ze to rana nevydrzi
Neviem aky problem mate tazko hodnotit. Treba sa riadit lekarmi
@7macka7
@noni99
@zuzuliatko81
Ahojte. Znovu otvorím tému.
Ja mám podobný problém. V r. 2016 som mala sekciu. Keď som dostala menzes, krvácala som 14 dní v kuse (so špinením), tak mi zistili dehiscenciu v jazve na meternici - zle zrastenú maternicu. dierka je cca. 2cm. Vám meral niekto dierku na maternici?
@7macka7 Znova ti zašili maternicu? Laparoskopicky? Zárok brebehol v poriadku? Odvtedy nemáš problémy?
@noni99 @zuzuliatko81 Ako ste sa nakoniec rozhodli?
@zuzuliatko81 ahoj. Ja mam taky problém dokonca sa mi otvára rez a Dr nič nato.