Prečo mi je po všetkom zle ? Posledné dni mam pocit že sú moje posledné , bojim sa čo mám za chorobu keď sa mi až toto deje.
Sme na dovolenke , myslela som že sa mi praveze polepší no mne je ešte horšie. Mne sa zo všetkého vygrguje kyslo , cítim sa stále plna že nepociťujem ani hlad , jem len lebo ostatný jedia 😒 (som moc chuda tak sa už bojim nejesť)
Nafúknutá strašne aj ráno nalačno a po cely deň …
Teraz večer strašne napnuté a obrovské brucho a stále som mala pocit akoby mi ho tam vnútri niečo víc a viac nafukuje. Do toho stres čo sa to somnou deje , prečo sa mi to deje , čo je zle že mám stále takéto problémy s nemôžem sa ani normálne najesť. 😥
Posledný týždeň je to už na nevydržanie. Som mimo domu a bojim sa že to už ani do vyšetrenia nevydržím takto ďalej fungovať.
Dneska som zjedla o moc menej ako som jedavala inokedy a takto mi nebývalo.
@16zolik16 chodím už od minulého roka ku gastro , teda bola som minuly rok a stále mi ťažkosti pretvrvavaju , mám pocit že stále je to horšie s horšie. Keď som mala hadicu pred necelým rokom helicobaktera som nemala, tak neviem ci sa to dá teraz zistiť aj inak nie zas hadicou…
Skúšala si nejaký detox a proteínovú diétu k tomu?
@sevrin fuuu to nie , neskúšala som veru , lebo ja neviem už čo môžem jest a čo nie 😏
Predávajú aj test v lekárni ale tak najlepšie je cez hadicu viem že to je nepríjemne ale tak čo uz
@16zolik16 áno ako vydržala by som ale bojim sa či to nejako nemôže uškodiť keď mi to bolo robené aninie pred rokom🤔
môže to byť aj psychického charakteru, kamoška takto chodila po vyšetreniach a nič nezistili až kým sa nedala do psychickej pohody a odvtedy problémy zmizli 🙂
Histamin?
Môže to byt zo stresu ale môže to byt aj niečo iné ako napríklad helicobakter atd treba ísť na gastro