Ahojte baby prosím Vás mala ste niektorá zle výsledky s citologie? Veľmi Bojím sa ze mam nábeh na rakovinu krčka maternice...
ake mas vysledky ? Ja som mala zle, spravili konizaciu a vsetko je ok. V tom vyrezanom tkanice boli rakovinove bunky. Treba chodit aspon rok na kontrolu a ked to bude stale rovnako zle, tak budes mat konizaciu. Vsetko bude oki..
Aj ja som mala velmi zle.dokonca som prisla o 5 minut 12.vyrezali co mali a som sledovana.doktor povedal ze mozno o 10 rokov sa to zopakuje a opat mi to vyrezu.tiez som ale bola z toho na prasky
@m_o_n_c_a_k ďakujem moc za reakciu, idem o 3 mesiace opäť vraj skôr to nemá význam lebo by boli rovnaké výsledky že treba to zopakovať až tak o tie 3 mesiace. Môže byť že aj moje výsledky sú zlé lebo som išla gynekológovi hneď ako mi skončil menzes, ešte k tomu som mala nejaký zápal. Lebo mam dosť často zápale keďže mam jednu obličku.
Som rada ze to u teba skončilo happyendom a prajem ti aby naďalej si mala dobre výsledky 🙂 je to hrozne, teraz čakať 3 mesiace a potom ešte na výsledky..
@smeja1981 zle mam výsledky, dnes som si hneď bola aj pre ne aby som si aspoň niečo podľa tých lekárskych názvov pozrela na internete. Uvidím o 3 mesiace, len to čakanie je na tom najhoršie. A hlavne snažíme sa o bábätko takže toto je pre mňa dosť rana.
Som rada ze ti to dobre dopadlo, prajem ti aby to tak bolo natrvalo 🙂
@lenuliatko84 je to hrozne nakoľko ešte aj čakať 3 mesiace a potom ešte na výsledky asi sa zbláznim. Ešte k tomu snažíme sa o babenko :( nikomu toto neprajem tento stres, držím ti palce aby si bola okej natrvalo nech zdravíčko slúži 🙂
@daili aj mne vyšli zle testy v tehotenstve.... Tiež som strašne stresovala a bála sa rakoviny.. No chvalabohu sa to podchytilo včas, po pôrode mi spravili konizaciu a teraz po kontrole už mi vyšli výsledky dobre. Neboj určite to bude v pohode. 😉 Zle by možno bolo keby si to vôbec neriešila niekoľko rokov, až potom by sa to mohlo zvrhnúť do rakoviny. Držím palce. 😇
@daili aj mna vystrasili, volala mi sestricka, ze mi vysiel zly ster z krcka maternice, tiez nabeh na rakovinu. Prisla som vystresovana k doktorke, hned na mna vybafla, ze by som sa mala dat zaockovat (vakcina draha ako svina, navyse obsahuje protilatky len proti par kmenom papilomavirusu). Tak som sa jej spytala, ci mi moze vysetrenie spravit znovu, nejake podrobnejsie... (neviem teraz ci sa bezne robi cyto alebo histologia, jedno z toho je podrobnejsie a to mi vykonala, evidentne zoskrabla viac, pretoze som asi 3 dni mierne krvacala) samozrejme vysledky boli v poriadku a nic som nemusela riesit. O rok na prehliadke som uz mala stery normalne. A tak to pokracuje rok co rok 🙂
Snad som ta aspon trochu ukludnila.
@daili ahoj já som tiez chodila každé 3 mesiace Bola som tri krát až nakoniec mi povedala že musím ist na tu konizaciu moc som sa bála tak som skusila este taky gel neviem ako sa teraz volá ale stal do 60e na mesiac a malá som ho dávat 3 mesiace mne nepomohol ( kámoške ano ale o pól roka si ho kupovala znova) tak já som šla na tu jednodnovu vystresovana a nemalá som ani preco vsetko dobre prebehlo ani som nevedela ako a to som malá Este aj niaky HPV .. takže najlepšie sa nestresovat Ked tam budeš musiet ist tak pojdes nic s tým nezmenis a vobec to není hrozne Keby som věděla tak idem hned 😁
@pastelka292929 ahoj no mňa čakajú ešte raz tie stery, potom uvidím čo bude. Tak aspoň ze to nieje také hrozné 🙂
@smeja1981 ahoj mám rovnaký problém,ak je táto téma aktívna môžeš mi poradiť?
@michaelamaria ahoj, napis mi sukr. spravu, kludne sa pytaj
@daili ahoj, ja som mala zle vysledky v januari a v maji uz vsetko ok
Zvysila som si davku C vitaminu, selen, kolostrum a D cko
Prosím ťa nestresuj. Mňa takto vystrašili. Telefonicky mi oznámila sestrička, že mám nejaké atypické bunky neurčitého pôvodu či čo. Ja som revala že už mám pomaly rakovinu. A nakoniec som opakované testy mala v pohode a úplne v poriadku. Skonštatovali sme, že výter mi robila tesne po kyrete a to asi nebolo úplne v pohode. Takže určite sa neboj a počkaj o tri mesiace na kontrolný výter.