Ahojte. Chcem sa spýtať, kto má skúsenosti so zlými výsledkami pečeňových testov. Čo Vám pomohlo? Užívam Essentiale forte, Lagosu som mala, Ursosan, občas si dám tabletky od Jukl Pečeň forte z býčej pečene, pestrec mariánsky mi smrdí, ale ak by mal pomôcť, tak sa premôžem 😄 mám zvýšené všetky hodnoty, niektoré viac, niektoré menej, každopádne hodnoty sú približne trojnásobné oproti normálu. Alkohol nepijem vôbec. Ďakujem 🙂.
@ladybug138 kúp si pestrecovy olej z lekárne a jednu polievkovú lyžicu hodinu pred jedlom. Tiež som brala infúzie Thioctacid. A Lagosu 6 tabliet denne. Essentiale mi nerobil dobre. Hodnoty boli 3 už sú skoro normál
Dakujem velmi pekne za rady 🙏
Mne doktorka na infekcnom ked som mala dost zle vysledky povedlaa ze nemam kombinovat pestrec a lagosu lebo lagosa je uz vlastne pestrec
@gabika8855 áno Lagosa je lisovaný pestrec. Ale keď máš zlé výsledky, niektorí aj kupujú pestrec zo zdravej výživy a zuju po lyžičke. Nesmie sa totiž zohrievat a drvit. Aj pestrecovy olej je super. Potrebuješ totiž vyššie dávky. Ja som ako vyššie písala brala šesť tabletky denne
@ladybug138 pestrec mariansky overene.
@ladybug138 ahoj, tiež mám trocha podobný problém ale vraj je to z liekov. Bola mi predpísaná lagosa. Zlepšili sa ti výsledky po čase? 🙂
Liečbu máš dobrú. Essentiale forte je asi niečo na prírodnej báze, pretože to dostaneš aj na voľno a vtedy ti môžu v lekárni uplatniť akciu. Ak ti Essen....predpíše lekár a ideš cez recept, tak ťa to vyjde drahšie a akcia sa na rcp. nevzťahuje, aj keď v lekárni na liek akciu majú. Neviem, či je to z hľadiska lekára rovnocenné alebo je to len marketingový ťah, alebo úspora pre poisťovňu a preto plať. Cena Essentiale je riadna pálka. Informuj sa u svojho lekára. Za Lagosu ti pripláca poisťovňa. Ale to už je vec lekára, ktorý posudzuje tvoj zdr. stav. A k pestrecu marianskemu, žiadny odpor, vonia, pomohol mnohým, pomôže aj tebe.