Dobrý deň, neviem čo sa to mnou deje v poslednej dobe ale nejako mám problém sa sústrediť, chvíľkami nevnímam čo mi ľudia hovoria a celkovo cítim že som nesústredená a potom samozrejme robím chyby, ešte doma ok (pustím práčku bez prášku na pranie, do kávy si dám citrón, zabúdam mobil, kľúče) ale horšie je to v robote, tam si nemôžem dovoliť robiť chyby... Poraďte mi nejaký výživový doplnok, ktorý mi určite pomôže vrátiť sa do normálu.
Ginko,ale citrón do kávy je skvelý proti a na migrénu.
Trocha ubrať z povinností a viac oddychu? Ani hlava nie je nafukovacia.
@neffely Je to stres, podvedomy strach, nesustredenie sa. Chce to viac relaxu, vypnut z terajsieho kolotoca ak sa da. Po upadnuti tlaku vsetko sa vrati do normalu.
@majkabambulik áno to je pravda, po 6 rokoch po rodičovskej sa snažím zaradiť do pracovného života ale celkovo sa cítim taká otupena aj sa bojím trochu :-/
@neffely Uplne chapem, clovek si uz ani sam sebe neveri, je to silny stresovy tlak,ktory poskodzuje organizmus, no ja poznam iba veriace mamicky, ktore silne stresy dali cez modlitbu k Duchu svatemu, jeho dary dostava kazdy pri birmovke dar mudrosti, rozumu, rady, sily, no a tiez modlitba k jednemu svatcovi-robili sme taku anketu tu na MK, ktory svatec skutocne pomohol po modlitbach a prosbach a on sa stal absolutnym vitazom medzi mamickami, ktore ho prosili-vyhral nasu MK cenu "funkcny svaty" zn.urcite pomoze, Takze bud tato cesta, alebo terajsia cesta stresu, znechutenia, platenia farmaceutickym spolocnostiam za rozne doplnky, ktore casto ani nezafunguju. No a mozno riadne lieky, ktore este viac otupuju cloveka, aby bol kludny a predpisuju sa aj lieky na spanok no tie su od lekara/psychiatra. Takato farmaceuticka liecba s liekmi a doplnkami ide mesacne okolo 50 euro a viac.
@neffely Ginko + lecitín.